Diskuze

Je to prasárna, sepsul Kraus koalici v Praze a obul se do Březiny z ČSSD

Pražský radní Karel Březina bude v Show Jana Krause čelit moderátorově kritice koaliční smlouvy, kterou uzavřeli na pražském magistrátu ODS a ČSSD. "Cítíme se podvedení," zaútočí Kraus na socialistu Březinu. Ten trvá na tom, že se nemají radní za co stydět.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
,

,,palič

2. 12. 2010 11:30
Není

to první selfpwn, co Kraus předvádí. Vzpomeňme na jeho účast na spacákové demonstraci za zachování konzervované pravdolásky v české televizi. V té televizi, kde měl potom kšeft a ještě na ni nadával.

0 0
možnosti
A

arogancemoci3

30. 11. 2010 15:28
A může Kraus něco vysvětlit?

Proč se nestaví proti "prasárně" na celostátní úrovni? Vždyť "vítěz" voleb - ČSSD - také nevládne. Nebo to Krause mrzí?

0 0
možnosti
T

teveva

29. 11. 2010 21:22
na čt1

věděli proč Janu Krausovi cenzurovali díly Uvolněte se prosím..

Jan Kraus je můj oblíbenec, u jeho pořadů se fakt nasměju - ovšem to co předvedl s Březinou je přinejmenším zarážející. Úvodní palba zamířená na osobní život politika byla fakt nechutná. Podle mě i kdyby měl 50dětí, tak nám do toho nic není  - po úvodním minutě kdyz jsem seděla s otevřenou pusou údivem k čemu, že se to J.K. snížil jsem se začala nudit. Můj zájem opět vzrostl když se rozhovor s politikem vrátil k politice. Bohužel teď byl nudný zas Březina, obvyklého politického kličkování máme dost z běžného života. Slovo prasárna mě nijak nepohoršovalo, čekala bych i horší. Paní Macháčková byla úplně mimo, připomínala mi Lenku Kořínkovou (taky mimoň) zkříženou s Míšou Dolinovou (taky strašný vkus pro oblečení). Míša Dolinová aspoň pochopila, že blond vlasy není to pravý ořechový. A hlavně by mě vůbec nebavilo kdyby mě někdo pozval do tv na rozhovor a pak se bavili jen o mém otci. Paní se psem nemá cenu komentovat.

0 0
možnosti
MH

666

30. 11. 2010 8:10
Re: na čt1

Řekla bych, že ty psí sušenky byly na pořadu nejlepší.

0 0
možnosti
MH

666

29. 11. 2010 20:26
Politiku stranou,

to co předvedl "pan" Kraus v pátek bylo ubohé a nízké. Sám se odhalil a ukázal to špatné, co v něm je. Je mi nesmírně líto, že můj oblíbený pořad a moderátor spadl na nejnižší dno pomyslné žumpy. Každý má právo na názor, politickou orientaci a sexuální praktiky a a způsoby dle své libosti , i pan Březina (nezastávám se ho, nemusím ani ČSSD ani jeho). V pátek to byla PRIMA žumpa

0 0
možnosti
PN

repas

29. 11. 2010 17:15
Krausova ubohost

Prasarna a hodne zbabela byla se navazet do Breziny. Proc si tam hrdina Kraus nepozval nekoho z ODS, ktera je skutecne odpovedna za vznik koalice?

0 0
možnosti
S

spolíčko

29. 11. 2010 11:26
politická show

Pravidelně sleduji páteční večerní pořady Jana Krause. Vždy jsem se bavil jeho vtipným komentářům a promyšleným "slovním rýpáním" do často osobních věcí pozvaných hostů. Ale to co pan Kraus předvedl v pátečním pořadu při debatě s panem Březinou byla ostuda. To byla ze strany pana Krause jednostranná politická show, kdy se smysl pořadu zvrhl ve vyjádření vlastního osobního názoru k situaci na pražském magistrátu. Zvolená slova při debatě byla dosti nevhodná a tvrzení, že defenestrace je českou tradicí je před blížící se demonstrací vyjádřením skoro až nebezpečným. Svůj postoj k pražskému tématu by si měl pan Kraus vyjádřit jiným způsobem, třeba i tím, že se demonstrace osobně zúčastní a nejlépe tím, že sám přiloží ruku k dílu za Prahu krásnější a voliče spokojenější a nebude jen čekat na to, že se pražské koalici ODS a ČSSD v průběhu jejího čtyřletého působení na magistrátu něco nepovede.

0 0
možnosti
JS

jansva

30. 11. 2010 6:10
Re: politická show

Ubohý pan Kraus, ta parafráze známé hry odpovídá zážitku z páteční Talkshow. Jeho vystoupení bylo nadějí, že Březinu zničí,zesměšní a svúj názor prosadí za každou cenu.Opak byl pravdou.Jan Kraus ukázal, že není novinář,ten by měl být nad věcí,herec,to nebyl nikdy a přesvědčil i mne, že jeho neúspěch v ČTV byl zasloužený. Březina,kterého jsem nikdy  rád neměl vyhrál o třídu.Klid proti hysterii a snaze obstát. Jestli je Kraus tukan nevím, ale takový propadák dnes velmi dobrá Prima dlouho nezažila.

0 0
možnosti
TT

mamenec

28. 11. 2010 11:47
Jen pojmenováni skutečnosti.....

je to bez diskuze prasárna. A pro mě jednoznačný signál, že v Praze už nikdy ODS volit nebudu...... Už mám plný zuby všech Březinů, Šťastných, Lohynských a spol.

0 0
možnosti
F

farkas

27. 11. 2010 12:20
Kraus

Včera to bylo dost trapné. Mám pocit, že si tam občas léčí své mindráky.

0 0
možnosti
R

Raimm

27. 11. 2010 11:41
Je to vážné

Lidé si bohužel neuvědomují vážnost situace. To, že se před volbami změnily pravidla tak, aby tato koalice mohla vzniknout, jsou první kroky k tomu, aby se jedna vládnoucí síla (ODS+ČSSD) stala neodvolatelnou. Tato síla může pronikat do vládní úrovně a postupně měnit zákony tak, aby nebylo možné je sesadit. Proto je nutné dát najevo nesouhlas dokud je ještě čas a navrhnout nový způsob rozhodování o vládnutí na radnicích. Zřejmě by bylo mnohem lepší, pokud by měla vítězná strana právo vybrat si svého partnera a při odmítnutí spolupráce od všech stran vládnout sama.

0 0
možnosti
MK

sarumánek

27. 11. 2010 11:50
Re: Je to vážné

Tomu říkám superdemokracie! V takovém případě by teď v tomto státě totiž vládla sociální demokracie. Sama. Koukám, že politické hysterčení nezná meze. :-)

0 0
možnosti
Á

ábeles1.

27. 11. 2010 11:22
Vovov

ve 03:O1 má naprostou pravdu, a Kraus si může jen trhnout nohou, jeho problém to není, to je problém politických stran! Že jde o koryta, to jde všem, ať mají barvu jakoukolif!

Co dělá tato ptákovina na revý, nechápu.8-oEU

0 0
možnosti