Natalie Oreiro

Natalie Oreiro | foto: Stránky Natalie Oreiro

Je Natalie Oreiro těhotná?

  • 11
Rychlostí blesku se prostřednictvím nejrůznějších sdělovacích prostředků šíří po Argentině zpráva, že zpěvačka a herečka Natalie Oreiro, která se proslavila především jako Milagros v telenovele Divoký Anděl, a její manžel, rocker Ricardo Mollo, čekají potomka. Oficiálně potvrzeno to zatím není.

"Přejí si, aby to zůstalo jejich soukromou záležitostí a slavit chtějí jen v rodinném kruhu," řekla tisku jedna z přítelkyň, která si nepřála zveřejnit své jméno.

Nicméně uvedla, že předběžné testy potvrzují Nataliino těhotenství na 98 procent a zpěvačka čeká na výsledky podrobnějších testů, které si dala udělat.

"Všichni si přejeme, aby měla Natalie děťátko, protože je to velmi něžná a dobrá dívka, taková, jakou ji známe z filmového plátna a televizní obrazovky," dodala.

Říká se, že si Natalie dítě velmi přála hned jak se před dvěma léty s Ricardem vzali, ale bránil jí v tom přeplněný pracovní kalendář. Nejdříve natáčela seriál Kachorra, který se od minulého týdne vysílá na Nově, natáčela album Turmaline, následovalo propagační turné k albu. Natočila také celovečerní film Kleopatra, který má mít v Argentině premiéru 14. srpna.

Natalia Oreiro se narodila 19. května 1977. Odmalička chtěla být umělkyní. V osmi letech začala chodit na hodiny herectví, ve dvanácti vyhrála konkurz na reklamu a odstartovala svou kariéru. (V šestnácti už měla za sebou 30 reklam pro světové firmy.) Ve čtrnácti byla vybrána z 10 000 uchazečů pro vystupování v hudební TV Show. Natalie hrála v mnoha telenovelách a nejvíce ji proslavila role Milagros. Divoký Anděl byl vysílán ve 23 zemích.

,