Jan Koller s manželkou Hedvikou na belgické Zlaté kopačce (2011)

Jan Koller s manželkou Hedvikou na belgické Zlaté kopačce (2011) | foto: San Veritá

Fotbalista Jan Koller se rozvádí. V Bratislavě ukázal novou přítelkyni

  • 101
Fotbalista Jan Koller (46) potvrdil, že se po patnácti letech rozvádí se svou manželkou Hedvikou Kollerovou (44). Na hokejovém šampionátu v Bratislavě se již ukázal s novou přítelkyní.

„Ano, rozvádím se. Už dlouho jsme si nerozuměli. Rozvod je ve finální fázi. Čekáme jen na rozhodnutí soudu,“ řekl Jan Koller pro deník Blesk. 

Na hokejovém šampionátu v Bratislavě se Koller objevil po boku dlouhovlasé černovlásky. „Nezlobte se, ale nic vám o ní neřeknu,“ vzkázal novinářům fotbalista.

S dlouholetou přítelkyní Hedvikou Kaňkovou se Jan Koller oženil 7. června 2004 v Dobříši. Prvním manželem Kaňkové byl fotbalista Pavel Horváth (44). 

S Kollerem se seznámila, když odjela s bývalým manželem Horváthem do Belgie. „Seznámili jsme se v Lokerenu u spoluhráče Martina Pěničky. Já jim hlídal pravidelně děti a Hedvika tam jezdila na návštěvu za Martinovou manželkou,“ uvedl v minulosti Koller, s nímž se budoucí manželka poprvé objevila na veřejnosti při vyhlášení Zlaté kopačky v Bruselu. Tehdy podle belgických bulvárních deníků „zavinil“ její rozvod. 

Hedvika Kaňková se vyučila servírkou, pracovala v sázkové kanceláři Fortuna. Svého času se věnovala modelingu, v roce 2005 pózovala pro pánský magazín Playboy. S Kollerem má dvě dcery, Hedviku (16) a Kateřinu (11).

Jan Koller je nejlepším střelcem historie českého národního áčka. Během kariéry v Belgii, Německu, Rusku a Francii vydělal desítky milionů korun. I peníze a hmotné statky se tak staly předmětem rozvodových stání. 

„Všechno včetně majetku máme domluvené a vyřešené a probíhá to v klidu a v pohodě. Víc bych to nechtěl rozebírat, je to naše soukromá věc,“ dodal Jan Koller.

,