Jacksonův nos měl opět trhliny

  • 6
Michael Jackson měl vždycky nos na pikantní historky. Po četných plastických operacích jsou však stěny jeho nosu už natolik tenké a křehké, že chirurgové museli podle deníku Bild v uplynulých dnech opět zasáhnout a dostat třiačtyřicetiletého zpěváka z nejhoršího.
Jacksonův nosánek je zkrátka v havarijním stavu. V britských novinách se objevily fotografie Jacksona s dírou po straně nosu. Listy se dušují, že nejde o fotomontáž. Ošklivý kráter mu sice prý po operaci už z obličeje zmizel, ale zdaleka ještě nemá
vyhráno.

Třetí nosní dírka může být praktická, ale podle odborníků Jacksonovi plastičtí chirurgové přestřelili a popové hvězdě prý už natrvalo poteče z nosu a už nikdy se nebude moci pořádně vysmrkat.

Po dvacetiletých stavebních pracích plastických chirurgů, kteří měli za úkol vyrobit z černošského teenagera bělocha se špičatým nosem, nebude Jacksonův obličej podle chirurga Axela Neurotha už nikdy vypadat živě. "Ve videoklipech sice vidíme, že se obličej ještě hýbe, ale už to není tvář, kterou bychom mohli nazvat 'z masa a krve'," říká Neuroth.

Michael Jackson v roce 2001