Iva Kubelková: Na Verešovou nežárlím

  • 38
"Můj vztah s Jaromírem Jágrem byl krásný, poučný, přínosný, ale časem jsme oba dva cítili, že bude lepší, když každý půjdeme svojí cestou. S Jaromírovou maminkou jsem vycházela jako asi každá žena s matkou, která svého syna bezmezně miluje. Na jeho současnou přítelkyni nežárlím a mám ohromnou radost, že se mu zase začalo dařit v hokeji," řekla Iva Kubelková v on-line rozhovoru se čtenáři iDNES.Odpovědi najdete ZDE.Podívejte se do fotogalerie.

Pětadvacetiletá modelka Iva Kubelková opustila Jaromíra Jágra před dvěma roky. Z americké domácnosti slavného hokejisty, kde dosud v kuchyni vládne Jaromírova maminka, odešla za jiným sportovcem Martinem Kolocem, závodníkem na tahačích. I s ním už Iva nebydlí. Nicméně možná právě kvůli své druhé známosti se pustila do moderování - a to právě závodů na tahačích.

V době, kdy se stala vicemis České republiky, měřla Iva 178 centimetrů, vážila 60 kilogramů a dosahovala ve svých osmnácti letech ideálních rozměrů: 99-65-90 . Po pokusech v profesi televizní moderátorky se Iva vrhla odvážně i na divadelní prkna. Nechala se zlákat F. R. Čechem a pravidelně hraje s Uršulou Klukovou. Iva o sobě říká, že nerada chodí do fitcenter, radši si obuje kolečkové brusle a udržuje si kondici příjemnějším způsobem. Nejí maso a vyhýbá se i alkoholu.

Kolekce Ivety Řádkové

Kolekce Ivety Řádková

Kolekce Ivety Řádkové

Iva Kubelková ve svatebních šatech.

Kolekce Ivety Řádkové

Modelky a moderátorky Iva Kubelková a Lucie Koňaříková

Iva Kubelková při on-line rozhovoru se čtenáři iDNES.

Iva Kubelková při on-line rozhovoru se čtenáři iDNES.

Iva Kubelková při on-line rozhovoru se čtenáři iDNES.

Iva Kubelková