Ian Ziering čelil přesile minibikerů

Ian Ziering čelil přesile minibikerů | foto: Profimedia.cz

Ian Ziering z Beverly Hills 90210 se na ulici popral s řidiči minibiků

  • 43
Představitel Stevea Sanderse ze seriálu Beverly Hills 90210 Ian Ziering (59) se na ulici dostal do potyčky s partou lidí, kteří řídili minibiky. V jednu chvíli odstrkoval čtyři najednou.

Jako záběr z akční komedie působí video natočené v pondělí kolemjdoucími na Hollywood Boulevardu, kde Ian Ziering odstrkuje čtyři lidi v helmách, kteří právě slezli z minibiků.

Hercovi se někteří z nich dostali před auto a on vystoupil, aby zkontroloval, jestli mu nepoškodili vůz. Na jednoho z nich pak zaútočil. Ostatní se ho snažili pomstít a vrhli se na herce jako žraloci ve filmu Žralokonádo. Ten přesilu dokázal odstrčit a utekl na druhou stranu ulice.

Zeiring v úterý incident vysvětlil na Instagramu. „Když jsem uvízl v provozu, k mému autu se agresivně přiblížil jeden z těchto jezdců, což vedlo k znepokojivé konfrontaci. Ve snaze zjistit, jestli došlo k nějakému poškození, jsem vystoupil z auta. Tato akce bohužel přerostla ve fyzickou potyčku, kterou jsem vedl, abych se ochránil,“ napsal herec.

V autě s ním jela jeho dvanáctiletá dcera Mia, která se rozplakala, když viděla otce čelit přesile. Jeden z lidí na minibiku pak zakřičel na ostatní a ti nasedli a ujeli. Herec na Instagramu fanoušky ubezpečil, že se nakonec nikomu nic nestalo.

Zemřel herec a dabér Pavel Vondra. Hlas propůjčil Cruisovi i Grantovi

„Tento incident mě hluboce znepokojil rostoucí odvahou takových skupin, které narušují veřejnou bezpečnost a mír. Tato situace poukazuje na rozsáhlejší problém chuligánství v našich ulicích a na potřebu účinných reakcí donucovacích orgánů na takové chování. Jako občan a rodič považuji za nepřijatelné, aby se skupiny mohly svobodně zapojit do tohoto druhu chování, vyvolávat strach a chaos, zatímco reakce úřadů se zdá nedostatečná,“ dodal Ziering a vyzval veřejně představitele města a policii, aby podnikli opatření k zamezení takovým incidentům do budoucna.

Podle serveru TMZ policie Los Angeles potyčku vyšetřuje a Ian Ziering je vedený jako oběť. Nikdo zatím nebyl zadržen.