Daniel Hůlka s dcerou Rozárkou (Praha, Motol, Hvězdy muzikálu pro děti Kapka...

Daniel Hůlka s dcerou Rozárkou (Praha, Motol, Hvězdy muzikálu pro děti Kapka naděje, 3. září 2019) | foto: Herminapress

Na dítě jsem čekal dlouho, říká o otcovství po padesátce Daniel Hůlka

  • 4
Daniel Hůlka (51) se poprvé objevil na veřejné akci v doprovodu manželky Barbory Hůlkové (28) a dcery Rozárky, která oslavila v únoru své první narozeniny. Roli otce, které se dočkal až po padesátce, si zpěvák velmi užívá.

„Žiji si skvěle, letošní prázdniny jsme si s rodinou opravdu užili. Během léta začala dcera Rozárka chodit i mluvit, takže to byly jen samé radosti. Zatím však mluví jen takovou svou řečí, na popovídání to ještě není,“ svěřil se Daniel Hůlka v rozhovoru pro pořad TOP STAR. 

„Samozřejmě je to pro mě velká změna. Celý život se mi převrátil naruby. Ale k dobrému,“ říká o otcovství Hůlka. „Je to hrozně fajn. Jsem naprosto šťastný. Dítě jsem chtěl opravdu dlouho a dlouho jsem čekal, až bude ta správná situace. Konečně to přišlo,“ pochvaluje si zpěvák, který chystá novou desku i návrat ke klasické hudbě.

Svou manželku prý opečovává, jak nejlépe umí. „Vzhledem k tomu, že jsem zralý muž, tak už vím, jak na to,“ říká se smíchem. 

Manželé, kteří se poznali před dvěma lety po jednom z Hůlkových koncertů, měli svatbu loni v Las Vegas. „Jsme konzervativní heterosexuální demokrati, rodina je základ státu,“ řekl Daniel Hůlka po svatbě.

‍❤️

22. srpna 2019 v 10:56, příspěvek archivován: 9. září 2019 v 9:38

Hůlka je velký cestovatel a s Barborou Klementovou, která pracuje jako průvodkyně a doprovází své klienty po světě, si už od začátku velice rozuměli. „Pro mě je cestování droga. Když delší dobu nikam nevyrazím, jsem nervózní a protivná. Když necestuji coby průvodce, cestuji sama. Nebo se svými milovanými,“ prozradila v minulosti Barbora. 

Zpěvák už jednou ženatý byl. V roce 2002 si vzal tanečnici Libuši Vojtkovou (38), s níž se o dva roky později rozvedl.

8. října 2017