ZM

GLP-1 agonisté jako Ozempic jsou velký problém. Zatímco originální GLP-1 je hormon, který má poločas účinku v řádu minut, tak Ozempic má poločas účinku týden. GLP-1 má účel, aby vás zastavil během jídla, až budete sytí. Když přestanete jíst, tak hormon vymizí a stejně v jídle pokračovat nebudete, protože už vám došlo, že žaludek je plný. Jenže Ozempic vám ten žaludek zpomalí na dlouhou dobu a jsou popsané až případy paralýzy žaludku. A nejhorší je, že když Ozempic vysadíte, tak ty vedlejší účinky přetrvávají klidně i měsíc a déle.

MP

Pokud se Ozempic užívá tak, jak to má být, tj. jednou týdně, funguje velmi dobře. A je to především lék na cukrovku 2. typu, pokud je někdo používá na hubnutí, nemůže čekat nic než problémy...

ZM

Lékem na cukrovku 2. typu je striktní omezení sacharidů. Pokud berete něco, co vám omezí chuť na jídlo a nezměníte přitom způsob stravování, který vás k nadváze přivedl, tedy nezměníte složení stravy a jen omezíte množství, tak budete strádat v mnoha nezbytných složkách stravy. Budou vám chybět esenciální tuky a bílkoviny, také minerály.

Foto

Pokud budu 4x denne zvracet, nepochybne zhubnu, takze to funguje ;-).