Sylva Lauerová a Eva Horzinková

Sylva Lauerová a Eva Horzinková | foto: Frank Divoky

Horzinková z Big Brothera fotí s kamarádkou akty na Seychelách. Podívejte se

  • 70
Účastnice reality show Big Brother Eva Horzinková o sobě dává znovu vědět. Tentokrát se rozhodla nebojovat o pohádkovou výhru účastí v různých soutěžích, ale odhalit své tělo v kalendáři polonahých aktů ženských dvojic. Právě ho fotí na dalekých Seychelách.

Kalendář pro rok 2010, který ponese název Ona + Ona produkuje jistá německá agentura. Horzinkové je při focení partnerkou její kamarádka, spisovatelka Sylva Lauerová, která na Seychelách žije a která se v Česku představila erotickým románem Hračka. Momentálně dokončuje další knihu, o níž slibuje, že bude velmi kontroverzní. Už její název Otrok a téma z prostředí dominance a submisivity a sadomasochismu napovídá, že Lauerová bude opět šokovat a její kniha půjde stejně jako ta první rychle na odbyt.

Sylva Lauerová a Eva Horzinková
Sylva Lauerová a Eva Horzinková  

Eva Horzinková byla mimochodem s Lauerovou kdysi spojována. "Pár lidí si o nás myslelo, že žijeme spolu, já jsem ovšem jen Sylvě pomáhala se křtem knihy Hračka," vysvětluje Horzinková. Ta je v Praze zamilovaná do bohatého podnikatele a po práci v médiích - psala do bulvárního časopisu - se vrátila ke studiu práv. Na Seychelách také finišuje s přípravou na státnice.

Sylva Lauerová a Eva Horzinková Eva Horzinková a Sylva Lauerová   Eva Horzinková a Sylva Lauerová

"Je to tady ráj na zemi, takže učení jde velmi těžko. Bydlíme uprostřed džungle, pět minut od vily máme azurový Indický oceán a ráno nás probouzejí ptáci. Jen to horko je děsné. Potkala jsem se s Janou Štefánkovou, která je tady s rodinou na dovolené, a navštívili jsme sestru amerického herce Toma Hankse Sandru. Plánujeme jít společně někam zapařit," říká Horzinková.

Redakci Revue iDNES.cz poslala zatím ochutnávku z kalendáře, který se v plné kráse představí v Česku letos v listopadu. Společně s ním bude pokřtěna nová kniha Sylvy Lauerové Otrok.