Roberto Cavalli, jeho žena Eva a herečka Sharon Stoneová | foto: archiv H&M

Herečky Stone a Berry milují italského návrháře. Pro jeho sexy modely

  • 1
Módní přehlídka ve stylu velkolepé party, takové bylo představení limitované kolekce vytvořené pro švédský řetězec H&M od italského módního návrháře Roberta Cavalliho. Pozvání na ni přijaly i hollywoodské hvězdy, herečky Sharon Stone a Halle Berry. Obě ho milují za to, jaké umí dělat sexy modely.

Žádné způsobné sezení a čekání na zahájení módní přehlídky, ale popíjení
šampaňského, vína a koktejlů, ochutnávání specialit z připraveného rautu a
posedávání, či spíše polehávání na pohodlných sedačkách s polštáři. Přehlídka
ohlášená na půl desátou začala o hodinu později, ale nikomu to nevadilo. Na
mistra Roberta Cavalliho, jednoho z nejoptimističtějších a nejoblíbenějších módních návrhářů hvězd, který miluje život, večírky, smyslnost, sexy styl a extravaganci, si každý počkal rád.
 
Poprvé za večer se Cavalli objevil s pro něj typickým doutníkem v ruce na plátně,
prostřednictvím kterého se mapovalo dění před místem konání. Byl v obležení novinářů a televizních štábů, které se do Říma kvůli této události sjeli. A nebylo divu,
hvězdy jako Sharon Stone a Halle Berry, nebo modelka Bar Refaeli, bývalá přítelkyně Leonarda diCapria, pro to byly dobrým důvodem.
 
Těhotná Berryová v přiléhavých šatech
Herečky se nechaly ochotně odchytávat televizními reportéry a pózovaly
fotografům. Těhotná Berry tentokrát nezvolila odvážný dekolt, v jakém se objevila na nedávné premiéře svého nového filmu, ale černé přiléhavé šaty, které zvýrazňovaly její čtvrtý měsíc těhotenství. I v nich byla ovšem velmi půvabná, vypadala spokojeně a bylo vidět, že si svůj vysněný stav užívá. Poněkolikáté opakovala, že se cítí úžasně a že by chtěla být těhotná pořád. Cítí se prý totiž velmi sexy stejně jako v šatech od Cavalliho.

"Roberto Cavalli je jeden z mých osobních favoritů, jeho šaty jsou sexy. Myslím, že spolupráce s H&M je skvělá, protože teď mohou všechny ženy nosit jeho modely," chválila jeho práci. Pozadu nezůstala ani Sharon Stone. "Roberto Cavalli je báječný návrhář. Ví, jak udělat oblečení elegantní a zároveň sexy," nechala se slyšet. 
 
Módní přehlídka v Římě se nesla přesně v duchu relamního spotu "Roberto Cavalli v H&M", který je nekonečným večírkem na oslavu módy, na němž nosí šťastní lidé
luxusní značkové oděvy od slavného italského návrháře. Příchod Cavalliho na scénu byl přesně takový - večírkový. Červený koberec na přehlídkovém mole přešel v doprovodu své ženy a zároveň pravé ruky, mimochodem bývalé nejkrásnější ženy Rakouska Evy Düringerové. Za ním nadšeně poskakovali či tančili, smáli se a nezávazně se bavili lidé oblečení do kožených bund, večerních modelů, topů, triček a módních úzkých riflí. Charakteristickým tématem dámské kolekce je vzor leoparda a zebry.

Oblečení italské módní ikony nebude díky spolupráci s H&M dostupné už jen hvězdám, za přijatelné ceny bude v Česku k mání od 8. listopadu.