Corinne Foxxová a její otec, herec Jamie Foxx (Los Angeles, 2022)

Corinne Foxxová a její otec, herec Jamie Foxx (Los Angeles, 2022) | foto: Reuters

Herec Jamie Foxx náhle zkolaboval, byl převezen do nemocnice

  • 3
Americký herec, komik a zpěvák Jamie Foxx (55) náhle zkolaboval po natáčení filmu Back in Action a musel být převezen do nemocnice. Na sociálních sítích o tom informovala jeho dcera Corrine Foxxová.

Natáčení nové Netflix komedie Back in Action (Zpátky v akci) provází jedna smůla za druhou. Problémy se štábem, financemi, nevybuchlou bombou z druhé světové války a nově také zdravím hlavního hrdiny Jamieho Foxxe prodražují celou produkci, v níž se po letech do hollywoodské filmařiny vrací Cameron Diazová.

K projektu herečku přizval právě oscarový Jamie Foxx. Ten je nyní v nemocnici v Atlantě, kam ho převezla ve vážném stavu záchranka. Dva dny po natáčení byl herec hospitalizován poté, co ho postihly zdravotní komplikace, které rodina odmítla specifikovat.

„Chtěli jsme se s vámi podělit o informaci, že můj otec Jamie Foxx měl jisté zdravotní komplikace. Naštěstí díky rychlému jednání a skvělé péči je již na cestě k uzdravení,“ napsala ve čtvrtek devětadvacetiletá dcera herce Corrine Foxxová na Instagram.

Zatím není známo, proč hollywoodská hvězda potřebovala rychlou lékařskou péči. Podle webu TMZ byl zdravotní stav herce velmi vážný.

Moderátor Jay Leno skončil s vážnými popáleninami v nemocnici

„Bylo nám řečeno, že jeho stav byl natolik vážný, že do nemocnice přijela celá Jamieho rodina, přičemž někteří z nich nebyli v tu chvíli ve městě a museli přijet zdálky. Takže o něj měli opravdu strach. Teď už prý komunikuje, a to je dobrá zpráva,“ cituje magazín TMZ svůj zdroj.