David Arquette při autonehodě: na místě zasahovali záchranáři

David Arquette při autonehodě: na místě zasahovali záchranáři | foto: Profimedia.cz

Herec David Arquette havaroval, na místě zasahovali i záchranáři

  • 6
Americký herec David Arquette havaroval. K nehodě došlo v pátek v Los Angeles poté, co do herce narazilo jiné auto. Na místě zasahovaly vozy záchranné služby.

"David je v pořádku," uvedl ve strohém vyjádření hercův mluvčí.

Devětatřicetiletý David Arquette, známý ze série hororových filmů Vřískot,  projížděl podle serveru TMZ.com losangeleskou čtvrtí West Hollywood, když do jeho vozu narazil další automobil.

Na místě byly pořízeny i fotografie, na nichž je herec zachycen v okamžiku, kdy nad jeho tělem zasahují záchranáři. Zranění na snímcích vidět není.

David Arquette při autonehodě: na místě zasahovali záchranáři

Dvě hodiny po nehodě Arquette na sociální síti Twitter napsal, že je v pořádku. "Nezapomeňte zapnout bezpečnostní pás, kéž bych ho měl," uvedl.

Herec David Arquette, který se rozešel s manželkou a bývalou hvězdou seriálu Přátelé Courteney Coxovou, po novém roce údajně kvůli problémům s alkoholem a depresím odešel na léčení. Léčbu po měsíci ukončil (více zde).

David Arquette

Zatímco v soukromém životě se manželé rozešli, na filmovém plátně se sejdou letos v dubnu, kdy se do kin dostane další pokračování hororu Vřískot 4.

,