Diskuze

Arcibiskup z Canterbury prozradil, kdy se Harry a Meghan vzali doopravdy

Vévodkyně Meghan v rozhovoru s Oprah Winfreyovou prohlásila, že se s princem Harrym technicky vzali tři dny před svatbou, která byla 19. května 2018. Arcibiskup z Canterbury Justin Welby ovšem potvrdil, že oficiálně platný sňatek byl ten, který uzavřeli ve Windsoru a viděly ho miliony lidí po celém světě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

BSE Meghan se prostě chtěla zviditelnit nějakou pikantní bulvárností vhodnou pro tiskoviny typu "Blesk".

1 0
možnosti
MM

opravil bych to: Meghan se chtela zviditelnit jakymkoliv zpusobem, ale vedela, ze v soucasne generaci nejefektivnejsi zviditelneni zajistuje slovo "diskriminace", predevsim diskriminace zalozena na rase - at uz skutecne nebo vylhana.

0 0
možnosti
PL

Ona je z Ameriky, on z Anglie. Obřad byl v Anglii, bez tlumočníka. Tak je možné, že tak úplně dobře nerozuměla....

9 0
možnosti
MM

dnes byl v australskych mediich sarkasticky ladeny, ale detailni clanek o financnim podkladu pro Megxit

Za vsim stoji prachy - jake prekvapeni.8-o

Na kazdeho Prince z Walesu (nejstarsiho prezivajiciho syna panovnika) od 14. stoleti prechazi "putovni" vlastnictvi historickeho panstvi Duchy of Cornwall = Cornwallske vevodstvi. V soucasne dobe je hodnota panstvi v Charlesove vlastnictvi AUD $1.9 miliardy (32 miliard CZK). Nesmi ho ale prodat, ani zadnou jeho cast.

Je opravnem uzivat jeho vytezek, odhadovany v soucasne dobe na AUD$39 = 657 milionu CZK rocne, jak chce. Z toho platil kazdemu synovi apanaz neco pres AUD 5 milionu rocne (kolem 85 milionu CZK)

Az Charles nastupi na kralovsky trun, prevezme vlastnictvi a spravu monarchova majetku vcetne Lancasterskeho vevodstvi, ktere ma hodnotu neco pod AUD$1 miliardu = 16.8 miliard CZK.

Cornwallske vevodstvi pripadne podle zakonu nasledujicimu Princi z Walesu, Williamovi, ale jeho sourozenec / v drivejsich generacich sourozenci z toho nedostanou ani vindru. Nadale zaviseji na stedrosti apanaze prince z Walesu a panovnika.

Proto take napr. Alzbeta Kralovna Matka ( matka soucasne kralovny Alzbety) ve svem odkazu pravnoucatum zanechala vyssi sumu Harrymu nez Williamovi.

Meghan tedy mela pragmaticky receno "AUD $1.9 miliardy (32 miliard CZK) duvodu" proc se citit diskriminovana a proc tlacila na Harryho, aby se "financne osamostatnili" a zajistili. Ty miliony apanaze, dedictvi po Diane a prababicce Kralovne Matce a predpokladane budouci dedictvi po kralovne Alzbete z jejich osobnich fondu, ji proste nebylo dost dobre.

Kdo umi dostatecne anglicky, muze si to precist cele

https://www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/royals/the-19-billion-reason-harry-and-meghan-had-to-go/news-story/223e80b1bdc8b4fab97c37966cdb1c53

5 0
možnosti
MM

Podotykam, ze jak princ Charles, tak kralovna plati ze sveho rocniho prijmu dane do statni pokladny.Charles od dob kdy se stal oficialne princem z Walesu v 1969 a kralovna poslednich 30 let.

Bylo uvedeno, ze puvodne platil Charles 40% dan z prijmu (minus urcene naklady) a po svatbe s Dianou to bylo snizeno na 20%, vzhledem k manzelce a pozdeji narozeni synu, ktere podporuje.

1 0
možnosti
PK

Šokující informace, to mi zcela zpřeházelo životní hodnoty...;-D

0 1
možnosti
MH

Megan jistě lhala, ale raději to neříkejte nebo přijdete o místo.

5 2
možnosti
MM

nikdo o misto neprijde!!

Na jeji lez nejdriv verejne upozornil matricni urednik Stephen Borton, ktery mel na starosti administraci svatebniho obradu a oddaciho listu.

Pred nekolika dny sdelil mediim dilomaticky, ze "Meghan is "obviously confused and misinformed" - preklad "zmatena a spatne informovana".

Do diskuze se prohlasenim ted vlozil Arcibiskup Canterbursky, duchovni hlava anglikanske cirkve.

Potvrdil, ze mel nekolik predsvatebnich schuzek s H&M, jejichz obsah zustava mezi duchovnim a snoubenci, ale ze skutecny a legalni svatebni obrad probehl az v sobotu 19/5/18, ten, ktery byl v TV prenosu.

Dodal, ze obrad provedeny beze svedku (jak ho v rozhovoru s Oprou s durazem na senzacnost popsala ta ex-herecka) by byl ilegalni a on by se provinil proti britskym zakonum, kdyby ho provedl.

5 0
možnosti
DC

D42a48v58i66d 47C95e62c27h

31. 3. 2021 20:41

Prosim vratit do novin Dianu.

Toto je moc.

0 0
možnosti
KN

Neměli by tu vosobu zbavit svéprávnosti? Neví, co mluví. Ani nechápe, kdy se vlastně provdala.

15 0
možnosti
ID

Mam dojem, ze Meghan tem svym lzim veri.

11 0
možnosti