Agáta Hanychová

Agáta Hanychová - Galerie u Anděla | foto: Marek Navrátil

Hanychová dala do aukce své nahé tělo, pomáhá pražské zoo

  • 38
Agáta Hanychová se za své tělo rozhodně nestydí. A dokonce se rozhodla využít ho pro dobrou věc. Do aukce, jejíž výtěžek pomůže pražské zoologické zahradě, věnovala svoji obnaženou fotku.

"Peníze pomohou adoptovat nějaké zvíře. Já bych ráda lva, protože má sílu, ale třeba i jednu kozu kamerunskou. Záleží, kolik za mě v aukci dají," řekla s úsměvem Agáta na charitativní aukci Bonus.

Agáta Hanychová, Míša Nosková a Jiří Chum

Na internetu je modelka dnes a denně. Využívá ho i ve chvíli, kdy má hlad. "Ráda nakupuju přes internet potraviny a pak vždycky čekám, jaký fešný dovozce mi jídlo přiveze," dodala. Organizátor charitativních akcí a oblíbené volby Muž roku David Novotný jí pohotově nabídl některého z finalistů letošního ročníku. Modelka si ho prý pro jistotu sama vybere na srpnovém finále v Náchodě.

Míša Nosková

Do Galerie u Anděla dorazila v novém účesu také Míša Nosková, která se na internetu ráda baví a do aukce dala dva náramky, které si přivezla ze své první návštěvy Londýna. "Nejradši sleduju lechtivé stránky, to ale nesmí být nikdo doma," prozradila zpěvačka. Nosková momentálně nejvíc žije dívčím čtyřtetem 4 Ladies, který nedávno založila a v němž vystupuje spolu s Leonou Černou, Šárkou Vaňkovou a Terezou Zelinkovou.

Hanychová a Nosková se spolu s moderátorem Jiřím Chumem, který se do aukce taktéž zapojil, když věnoval dvacet let starý vinčus na mikrofon, sejdou po skončení dražby tentokrát už v zoologické zahradě. Tam se rozhodne, jaké zvíře nakonec adoptují.