Původně nenápadné pouzdrové šaty barvy slonové kosti na sebe upozornily...

Původně nenápadné pouzdrové šaty barvy slonové kosti na sebe upozornily zajímavou výšivkou. | foto: Profimedia.cz

Hodí se k mé značce, vysvětlila Gillian Andersonová šaty s vagínami

  • 35
Róba, o které se nejvíc mluvilo po předávání Zlatých glóbů, byly na první pohled jednoduché šaty herečky Gillian Andersonové (55). Fanoušci se začali dohadovat, jestli dobře vidí. „Jsou to na sukni zvláštně tvarované pivoňky, nebo vagíny?“ dohadují se. Herečka volbu šatů dodatečně vysvětlila.

Obrazce na šatech jsou skutečně vulvy. Sama Andersonová používá pojem „vagíny“, což není anatomicky přesné, ale obraz vulvy má v tomto případě symbolizovat celé ženské lůno.

Šaty navrhla Gabriela Hearstová a vyšít jednu vulvu trvalo tři a půl hodiny. „Mám na šatech vagíny,“ prohlásila Andersonová. Na otázku magazínu Deadline, proč si vybrala takové šaty, herečka odpověděla: „Ze spousty důvodů. Hodí se k značce.“

Herečka Gillian Andersonová hraje sexuální terapeutku v seriálu Sexuální výchova a popularitu této role využila loni k založení značky G Spot, která uvedla na trh nealkoholické nápoje zvyšující libido.

Móda z Glóbů: Bizarní modely, růžová a bílá. Pánové vsadili na barvy také

Vagínu jinak sama nazývá slovem „yoni“, které pochází ze sanskrtu a označuje ženské lůno jako posvátný prostor. „Je mnoho yoni na mých šatech. Vyšít všechny yoni trvalo 150 hodin,“ vysvětlila.

„Vzhledem k tomu, že na Instagramu zvýrazňuji yoni od chvíle, co se Sexuální výchova objevila na Netflixu a mantrou mé značky G Spot je upřednostnit potěšení, tak jsem chtěla tento prvek přenést do designu mých šatů,“ uvedla pro britský Vogue.

Sometimes you just need a sausage to go with your yoni dress.

8. ledna 2024 v 20:41, příspěvek archivován: 9. ledna 2024 v 14:32

Na after party se pak herečka nechala vyfotit s párkem na vidličce a k fotce uvedla: „Někdy prostě potřebuješ k šatům s yoni párek.“

Líbí se vám šaty Gillian Andersonové ze Zlatých glóbů?

Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 úterý 16. ledna 2024. Anketa je uzavřena.