George Clooney se štítí knírů

  • 1
Miláček milionů žen a dívek, hollywoodský herec George Clooney, o sobě dal opět nahlas vědět. Pro svou novou roli ve filmu Confessions Of A Dangerous Mind si musel nechat narůst knír. A protože odjakživa chodil oholený, netušil, jaké peklo si s pánskou ozdobou zkusí. Po několika týdnech přemáhání, kdy se na sebe každé ráno s odporem koukal do zrcadla, to již nevydržel a vypěnil.

"Bylo to ohavné a děsně protivné. Nechápu, jak si někdo může horní ret prznit tak nechutným porostem," nechal se slyšet jednačtyřicetiletý Clooney při natáčení snímku, v němž ztvárnil agenta CIA, nutícího televizního producenta hrát špióna.

"Trápil jsem se s tím celých šest měsíců a pak jsem měl problémy to oholit. Od puberty se holím. Ani jsem netušil, že mám tak tuhé a silné vousy. Závidím ženám jejich hlaďoučké tváře. Snad proto je mám tolik rád. Prostě to nešlo. Vypadal jsem jako jezdec na kole z filmu Village People," usmívá se už hladce oholený a navoněný idol dívek i žen.

Svůj film, v němž nejen hraje hlavní roli, ale také jej režíroval, předvede divákům příští rok v březnu. Vztah nekonvenčního herce ke své poslední roli naznačují i slova jeho přátel. "Nemá ten film rád a děsí se hotové verze, kterou uvidí na plátně," prozradila Clooneyho společnice.

Americká star - herec George Clooney.