Lašková se po porodu vrací do televize. Šebrleho vyměnila za mladšího

  • 5
Česká Miss 2013 a moderátorka primáckých zpráv Gabriela Lašková (28) se půl roku po porodu vrací do práce. Už v neděli se ukáže na televizní obrazovce. Místo starého parťáka Romana Šebrleho (43) dostane nového kolegu, reportéra Matěje Misaře (26).

Gabriela Lašková bude vysílat opět v krátkém sestřihu, s nímž vyhrála i soutěž krásy před pěti lety. 

„Už jsem potřebovala změnu, proto jsem se nechala ostříhat. Krátké vlasy se divákům i mně líbí nejvíce. Velké Zprávy budu vysílat úplně poprvé. Na mateřskou jsem totiž odcházela letos v únoru, kdy ještě nový formát prodloužených Velkých Zpráv nebyl ve vysílání. Mám velkou radost, těším se na diváky a věřím, že se jim v nové dvojici budeme líbit a budou s námi rádi,“ řekla.

Lašková s moderováním primáckých zpráv začala v červnu 2014 a byla ve  dvojici s Romanem Šebrlem. Letos v únoru nastoupila na mateřskou dovolenou a nahradila ji Eva Perkausová (24).

Pro jejího nového kolegu Matěje Misaře je moderování hlavních zpráv kariérním postupem. V televizi od jara 2017 pracoval jako reportér.

„Moderování hlavní zpravodajské relace je velký závazek vůči divákům,  obrovská profesní výzva a šance, kterou nedostane každý. Velmi si jí vážím a těším se na svou nedělní premiéru,“ řekl Misař, který má několikaleté zkušenosti s reportérskou prací a moderováním v rádiu.