Gábina Partyšová

Gábina Partyšová | foto: Olga Hrušková

Partyšová prodá vilu v USA, po odchodu z Primy ji nevyužívá

  • 15
Moderátorka Gabriela Partyšová sice přišla o pořad v televizi, ale rozhodně ne o práci. Po odchodu z televize Prima je hodně vytížená a na výlety na Floridu už nemá čas. Rozhodla se proto vily zbavit.

"Odchod z Primy mi uvolnil ruce natolik, že teď mohu přijímat i nabídky na další a další moderování, což dřív nebylo z časových důvodů možné. Odjet ale v takové situaci na pár týdnů na Floridu, jak jsme to dělávali v minulosti, dnes už prostě nejde", říká Partyšová.

Nevyužitou vilu v letovisku Naples se proto rozhodla co nejdříve prodat. Navíc se tak zbaví zbytečných poplatků za hlídání a udržování domu v době, kdy ho nikdo neobývá. V těchto dnech proto letí do Států, aby na místě zařídila vše potřebné a vilu připravila pro budoucí majitele.

Těsně před odletem ještě stihla v pražské Solidní jistotě spolu s Heidi Janků pokřtít nejnovější CD zpěvačky Marie Pojkarové, jejíž píseň Pejskové se koušou se stala hitem internetu.

Gábina Partyšová se teď soustředí na nový pracovní i osobní život a záletným exmanželem se už netrápí. "Co bolí, to přebolí, a věci jsou přesně tak, jak mají být. Naštěstí mám skvělého syna, rodinu a spoustu přátel, kteří mi byli v těžkých chvílích nonstop nablízku. A to je hodně." říká matka pětiletého syna Kristiána.