Michael Conner Humphreys (28. června 2019)

Michael Conner Humphreys (28. června 2019) | foto: Profimedia.cz

Zahrát si v Bondovi by bylo zajímavé, říká hvězda z Forresta Gumpa

  • 1
Michael Conner Humphreys (34) se proslavil coby malý Forrest Gump ve stejnojmenném snímku z roku 1994. Bývalá dětská hvězda se ale nerozhodla pro život v Hollywoodu. Humphreys raději zvolil americkou armádu.

Michael Conner Humphreys například sloužil v Iráku, když spojenecká vojska vedla válku s režimem Saddáma Husajna. Nyní, 25 let po premiéře oscarového snímku, který ho proslavil, nevylučuje návrat před kamery. „Myslím, že role v Jamesi Bondovi by mohla být zajímavá,“ prohlásil Humphreys. 

Přiznal, že nikdy nelitoval, že se rozhodl odmítnout nabízené role v dalších filmech. Podle něj Hollywood není tím nejlepším místem, kde by měly vyrůstat děti.

Místo toho sloužil v americké armádě, kde měl přezdívku „Gump“, přestože se snažil utajit svou spojitost s oscarovým filmem. Jak sám přiznal, povedlo se mu to jenom na dva týdny. 

Během služby vlasti se ovšem zamiloval do běhání, podobně jako jeho filmová postava. Navíc v Německu sloužil na základně, kdy byl kdysi i Elvis Presley, kterého podle filmu naučil malý Forrest slavné taneční pohyby. 

„Je vtipné, kolik spojitostí s Forrestovým životem se objevilo v tom mém. Je to osud? Kvůli něčemu se tak děje,“ míní Humphreys, jenž studoval mezinárodní vztahy na univerzitě ve východní Asii a po skončení školy začal učit online angličtinu čínské studenty.