Eva Longoria a její manžel Jose Baston (Los Angeles, 16. dubna 2018)

Eva Longoria a její manžel Jose Baston (Los Angeles, 16. dubna 2018) | foto: Reuters

Eva Longoria je ve 43 letech poprvé maminkou. Syn dostal dvě jména

  • 9
Herečka Eva Longoria (43) a její manžel José Bastón (50) se dočkali prvního společného potomka. V úterý se jim narodil syn Santiago Enrique. Mexický podnikatel má další čtyři děti.

„Jsme vděčni za toto krásné požehnání,“ uvedli novopečení rodiče po magazín Hola! USA.

20.června 2018 v 08:25, příspěvek archivován: 20.června 2018 v 09:44

EXCLUSIVA MUNDIAL #HOLAUSA #EvaLongoria ya es mamá! Eva y su esposo #PepeBastón, nos comparten los detalles y la primera foto de su bebé: Santiago Enrique Bastón. https://t.co/6S8x5IAmmg https://t.co/FJOxCmwnkB

Jejich syn přišel na svět v úterý 19. června v losangeleské nemocnici Cedars-Sinai Medical Center. Při narození vážil 3068 gramů.

Eva Longoria a José Bastón se poznali v roce 2013. Zasnoubili se o dva roky později v Dubaji a v květnu 2016 se vzali v Mexiku.

Mezi 200 hosty nechyběli blízcí přátelé herečky fotbalista David Beckham a jeho manželka Victoria, herečka Penélope Cruzová, zpěvák Ricky Martin, zpěvačka Katy Perry nebo slavný módní fotograf Mario Lopez.

Mexický podnikatel má z předchozího vztahu s exmanželkou Natalií Esperónovou čtyři děti - Natalii (23) a patnáctiletá trojčata Marianu, Sebastiana a Jose Antonia.

Hvězda seriálu Zoufalé manželky je potřetí vdaná. Jejím prvním manželem byl herec Tyler Christopher, druhým basketbalista Tony Parker. S ním rodinu plánovala, ale během čtyřletého manželství se dítě nenarodilo. O adopci prý však nikdy neuvažovala.