Emma Buntonová a její partner Jade Jones

Emma Buntonová a její partner Jade Jones | foto: Profimedia.cz

Bývalá Spice Girl Emma Buntonová se bude vdávat

  • 13
Nejmladší z členek bývalé skupiny Spice Girls Emma Buntonová si po jedenácti letech soužití vezme přítele Jadea Jonese, s nímž čeká už druhého potomka. Baby Spice své nadšení ze svatby popsala na svém profilu na sociální síti Twitter.

"Juchů, jsem zasnoubená! Miluju Tě, Jade! Jsem velmi šťastná dáma!“ svěřila Emma na Twitteru, kam vyvěsila i fotografii zásnubního prstenu.

S o čtyři roky mladším kuchařem Jadem Jonesem má Buntonová tříletého syna Beaua a na cestě je další potomek, jak oznámila zpěvačka v listopadu.

"Ráda bych měla víc dětí. Je na to pravý čas, protože Beau začal chodit do školky. Myslím, že se mi změnily priority. Rodina je teď pro mě vším. Vše se teď točí kolem Beaua. Má dva roky, takže začíná být trochu hubatý, což se mi moc líbí,“ svěřila Emma loni v listopadu.

Emma Buntonová se po rozpadu Spice Girls pustila na sólovou dráhu. Vydala tři alba. V roce 2009 začala pracovat jako moderátorka v rádiu a loni zasedla jako porotce v televizní show Dancing on Ice.

Turné Spice Girls v roce 2007

Skupina Spice Girls v 90. letech

Navíc se inspirovala návrhářskou kariérou své kolegyně Victorie Beckhamové, jejíž šaty ráda nosí, a chtěla by se sama vrhnout na design.

 "Jsem na ni velmi pyšná. Byla vždycky velmi na módu. Myslím, že trochu posunula hranice tohoto oboru, když se do navrhování pustila jako bývalá zpěvačka. Já bych taky moc ráda navrhovala věci. Už jsem si navrhla několik šperků. A ráda bych tvořila věci pro děti,“ řekla Buntonová.