Eminemova exmanželka utekla policii

  • 2
Bývalá žena slavného amerického rappera Eminema Kimberly Mathersová porušila podmínky kauce, na niž byla propuštěna na svobodu a zmizela. Navzdory tomu, že byla nepřetržitě monitorována policií čipovým sledovacím zařízením, jež musela permanentně nosit na těle. Ztratila se beze stopy. Její blízcí jsou zoufalí.

Soudci z warrenského okresu ve státě Michigan nezbylo nic jiného než vydat na osmadvacetiletou Kimberly Mathersovou zatykač.

Jako podezřelá z držení a šíření omamných látek se nejen dvakrát nedostavila na přelíčení, ale navíc svým útěkem dala najevo, že s justičními orgány nehodlá spolupracovat.

"Nikdo neví, kde se zdržuje," uvedl její advokát Michael Smoth. "Všichni jsme krajně znepokojeni."

Sám Eminem se snaží strážce zákona přesvědčit o tom, že o jejím pobytu skutečně neví. Dokládá to mimo jiné tím, že se s "bývalkou" častokrát dostal do sporů kvůli skladbám, v nichž rozebíral jejich vzájemný manželský a rodičovský vztah. A dokonce musel čelit obviněním, že proti ní použil i násilí.

Manželství nepřežilo osmnáct měsíců
Kimberly a Eminem byli oddáni 14. června 1999, ve městě St. Joseph ve státě Missouri, ale jejich manželství nepřežilo osmnáct měsíců. Přestože Eminem s Kimberly chodil od jejích čtrnácti let.

Tatínek Marshall Mathers III., jak zní Eminemovo vlastní jméno, po rozvodu souhlasil s vyplácením alimentů na svou milovanou dcerku Hailie Jade. Rozhodl se však dávat přesně pouze 1000 dolarů týdně, přičemž soud mu uložil platit 2400 dolarů na týden.

Rapper z Kansas City Eminem.

Eminem a Elton John, kteří společně vystoupili na 43. předávání cen Grammy v Los Angeles.

Eminem napadá Mobyho. Slavnostní ceremoniál MTV Video Music Awards v Radio City Music Hall. (New York, 29. srpna 2002).

David LaChapelle - Eminem.

Eminem při svém vystoupení na evropských hudebních cen televizní stanice MTV v Barceloně. (14. listopadu 2002).

Eminem při udělování evropských hudebních cen televizní stanice MTV v Barceloně. (14. listopadu 2002).

Eminem při udělování evropských hudebních cen televizní stanice MTV v Barceloně. (14. listopadu 2002).

Eminem při udílení cen 45. ročníku Grammy Awards.

Zpěvák Eminem