Drew obohatili Andílci o 80 milionů

Americká kráska Drew Barrymoreová před několika dny právem prohlásila, že je za vodou. Osmaadvacetiletá herečka tak reagovala na dotaz novinářů, kolik jí jako producentce vynesly dva díly Charlieho andílků. "Myslím, že bych ze svých příjmů vyžila několik životů," uvedla Barrymoreová.

"Jsou to ale poctivě vydělané peníze, takže se nemusím za nic stydět. Nepatřím mezi ty, kteří vykrádají dřívější náměty a pak na nich bohatnou. Všechno jsem koupila a zaplatila," dodala.

Herečka totiž těsně před začátkem příprav prvního dílu Charlieho andílků koupila od proslulého seriálového producenta Aarona Spellinga, který se mimo jiné na produkci filmů také podílel, práva na originální televizní seriál z osmdesátých let, který posloužil filmařům jako námět.

"Práva mi zaručila i podíly na produkci. Přiznávám, že to nejsou malé peníze," prozradila Drew, která v obou filmech zazářila po boku neméně známých hollywoodských es Cameron Diazové a Lucy Liuové.

Za dva filmy si vydělala 80 milionů
Barrymoreová tak prostřednictvím své produkční společnosti Flower Films za první film, který vydělal přes čtyři sta milionů dolarů, zinkasovala rovných čtyřicet milionů. Stejný podíl hodlá ukousnout i z koláče příjmů za Charlieho andílky: Na plný pecky.

"Zisk za pokračování Charlieho andílků sice ještě není známý, ale určitě se pro Drew vyšplhá opět k čistým čtyřiceti milionům. Dohromady si tak za dva filmy vydělala neuvěřitelných osmdesát milionů. A to nemluvím o dalších projektech," dal se slyšet zdroj blízký Flower Films.

Herečka Drew Barrymoreová

Drew Barrymorová a Cameron Diazová na premiéře filmu Charlieho andílci: Na plný pecky.

Lucy Liu, Drew Barrymorová a Cameron Diazová na premiéře filmu Charlieho andílci: Na plný pecky.

Lucy Liu, Drew Barrymorová a Cameron Diazová na premiéře filmu Charlieho andílci: Na plný pecky.

Lucy Liu, Drew Barrymorová a Cameron Diazová na premiéře filmu Charlieho andílci: Na plný pecky.