DĚTI ROKU 2023: Naila, Derian i Vincent. Některé celebrity jména dětí tají

  • 1
U známých maminek jsou oblíbená tradiční česká jména ale stále více i ta exoticky znějící. Novým trendem ovšem zdá se být utajování jmen potomků. K této praktice kromě zahraničních celebrit přistoupily už i některé české.

LEDEN 2023 Klaudie, Phoenix a Esti Maxine

Hned v první den roku 2023 se maminkou stala muzikálová zpěvačka Markéta Martiníková (36). Na svět přivedla své čtvrté dítě a holčička dostala jméno Klaudie. S manželem mají už dcery Albu, Luisu a Editu.

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová (42) je dvojnásobnou maminkou. Syna Phoenixe jí odnosila náhradní matka. Druhé dítě pak přišlo na svět v listopadu.

Maminkou se v lednu stala i modelka Chrissy Teigenová (38), která v roce 2020 už poněkolikáté o dítě přišla. Holčička dostala jméno Esti Maxine. Modelka s manželem Johnem Legendem už měli díky umělému oplodnění dceru Lunu a syna Milese. Lednový přírůstek ovšem nebyl poslední, jak se ještě dočtete.

ÚNOR 2023

Blake Lively a Ryan Reynolds na předávání cen American Cinematheque

Zatímco pro české známé tváře nebyl únor moc plodným měsícem, ve světě se maminkou stala například herečka Blake Lively (36). Porod utajila a stejně tak doteď není jasné, jak se její čtvrtý potomek jmenuje. S hercem Ryanem Reynoldsem už má syna Jamese a dcery Inez a Betty.

BŘEZEN 2023 Nelly, Mia a Matilda Carmine Richie

Mia17.3.2023 v 0:19. Miluju nejvíc na světě a děkuju za takový zázrak! #family

19. března 2023 v 9:11, příspěvek archivován: 21. prosince 2023 v 11:32

V březnu se stala maminkou Nikol Švantnerová (31). Narodila se jí holčička. S partnerem Ondřejem Antošem ji pojmenovali Mia.

Další královna krásy, která rodila, byla modelka Diana Kobzanová (41). S hokejistou Michaelem Frolíkem (35) už mají dcery Ellu a Lily. Nejnovější přírůstek do rodiny dostal jméno Nelly.

Maminkovské povinnosti od března zažívá i Jenovéfa Boková (31). Herečka si své soukromí střeží a tak zatím s partnerem Adamem Kolářem neprozradili, jak se jejich dcera jmenuje. V jednom z rozhovorů krátce po porodu herečka nastínila, že jmen bude mít nakonec možná víc.

Holčičku porodila i americká herečka Kaley Cuoco (38). Hvězda seriálu Teorie velkého třesku má své první dítě s americkým hercem Tomem Pelphreym. Radostnou zprávu o narození dcery, které dali jméno Matilda Carmine Richie, oznámili šťastní rodiče na Instagramu.

DUBEN 2023 Rozálie

Agáta Hanychová a její dcera Rozárie (10. května 2023)

Trojnásobnou maminkou se v dubnu stala influencerka Agáta Hanychová (38). Otcem holčičky je nyní už bývalý partner Hanychové Jaromír Soukup. Dcera dostala jméno Rozálie. Hanychová má z předchozích vztahů syna Kryšpína a dceru Miu.

Ze světových celebrit porodila například americká herečka Hilary Swanková (49). V poměrně vysokém věku se stala poprvé maminkou a hned to byla dvojčata. Jména kluka a holky ovšem zatím tají.

KVĚTEN 2023 Anna, Gia a Ernest George Ronnie

Modelka a moderátorka Eva Čerešňáková (37) se poprvé stala maminkou na jaře. Její dcera dostala jméno Anna. Přestože se jí těhotenství podařilo utajit až do konce pátého měsíce, se šťastnou novinkou o narození holčičky se hned pochlubila na sociálních sítích. Tři měsíce po porodu se také stihla vdát.

Americký herec Robert De Niro se v 79 letech stal posedmé otcem. Novinku prozradil dvojnásobný držitel Oscara v rozhovoru při propagaci svého nového filmu About My Father. Matkou jeho dcery, která dostala jméno Gia, je instruktorka bojových umění Tiffany Chenová (45), která občas pracuje jako herečka.

Z přírůstku se těšili i v britské královské rodině. Princezna Eugenie (33) se stala podruhé maminkou. S manželem Jackem Brooksbankem měli už syna Augusta Philipa Hawka a jejich druhorozený dostal jméno Ernest George Ronnie.

SPECIÁL

Britská královská rodina

SPECIÁL: Britská královská rodina

ČERVEN 2023 Naila, Josefína, Jáchym, Freya Ivy, Alan, Wren Alexander Stephens a Roman

Herečka Denisa Pfauserová s dcerou Nailou (Praha, Párty proti rakovině, 2. října 2023)

Herečka Denisa Pfauserová (31) se maminkou poprvé stala v létě. S partnerem Martinem Kučerou pro dceru vybrali netradiční jméno Naila.

Česká Miss 2012 Tereza Kadeřábková (33) se po dcerách Emě a Elvě dočkala syna. Kluk, kterého má s manželem, fotbalistou Pavlem Kadeřábkem (31), se jmenuje Jáchym.

Tanečnice Eva Krejčířová (42), která se objevila v několika ročnících StarDance, se v létě na sociálních sítích pochlubila šťastnou novinou. Poslední červnový den přivedla na svět dceru. Její první potomek dostal jméno Josefína.

Moderátorka Primy Michaela Švarcová (35) přivedla v červnu na svět syna. S manželem, dabérem Filipem Švarcem (48) mu dali jméno Alan.

Poté, co mu v roce 2021 zemřel šestidenní syn Viggo, se hokejista David Pastrňák (27) se švédskou přítelkyní Rebeccou Rohlssonoou (28) mohli letos radovat z narození holčičky. Jejich dcera dostala jméno Freya Ivy.

Freya Ivy Pastrnak už je na světě ❣️ we’ve dreamt about this moment for long time and I couldn’t be more proud of my two beautiful girls. I can’t wait to watch you be the best mamma to our little nugget. #tátaprincezny

9. června 2023 v 6:40, příspěvek archivován: 21. prosince 2023 v 13:13

Herec Al Pacino (83) a jeho přítelkyně Noor Alfallahová (29) se v létě stali rodiči chlapce, kterému dali jméno Roman. Na otcovství v tak pozdním věku zareagovala bývalá moderátorka Chelsea Handlerová. Ta Al Pacina, ale i třeba Roberta De Nira, který se stal otcem v 79 letech, nazvala nadrženými staříky.

Modelka Chrissy Teigenová (38) se kromě lednového přírůstku dočkala i narození syna Wrena. Toho jí odnosila náhradní matka. Když v roce 2020 v osmém měsíci potratila, nebyla si jistá, jestli zvládne odnosit další miminko. Proto zkusili s manželem umělé oplodnění. V době, kdy byla těhotná s dcerou Esti, která se narodila v lednu, ujalo se i embryo jejich náhradní matky, která jim pak porodila syna.

Dvojnásobnou matkou se stala i Naomi Campbellová (53). Modelka fanouškům na sociálních sítích oznámila, že po dceři, která se narodila v roce 2020, má nyní i syna. Stejně jako u prvního potomka ani teď neuvedla, jestli byla těhotná a porodila, nebo si nechala dítě odnosit, případně zvolila adopci. Tají také jména svých dětí.

ČERVENEC 2023 Elijah Jude, Barry Bruce, Luai a Shai

Těhotná Lindsay Lohanová (26. května 2023)

Od července rodičovské povinnosti plní například japonská tenistka Naomi Osakaová (26). Její dcera, kterou má s raperem, jenž si říká Cordae, dostala jméno Shai. V překladu to znamená „boží dar“.

Americká herečka Lindsay Lohanová (37) se s manželem, finančníkem Baderem Shammasem (36) dočkali prvního potomka. Synovi, který přišel na svět v Dubaji, vybrali jméno arabského původu. Chlapeček se jmenuje Luai.

Americká zpěvačka Meghan Trainorová (29) má s manželem Darylem Sabarou (31) druhého syna, kterého pojmenovali Barry Bruce. Jejich prvorozený se jmenuje Riley.

Eliah Jude je jméno, které pro svého druhého potomka vybrali modelka Karlie Klossová (31) a její manžel Joshua Kushner (38). Švagrová Ivanky Trumpové má ještě syna Leviho Josepha.

Trojnásobnou maminkou je od léta americká herečka Claire Danesová (44). S manželem Hughem Dancym (48) mají syny Rowana a Cyruse a nyní se jim narodila holčička. Jméno nejnovějšího přírůstku do rodiny neprozradili.

Stejně tak tají jméno dcery i britský herecký pár Rose Leslie (36) a Kit Harington (36). Hvězdy seriálu Hra o trůny už mají syna. Soukromí si střeží a ani po dvou letech není známo, jak se chlapec jmenuje.

SRPEN 2023 Derian, Jaroslav Tobias, Adira River a Riot Rose

Dominika Myslivcová na predpremiéře filmu Barbie (Praha, 18. července 2023)

Bývalá playmate Dominika Myslivcová (29) se poprvé maminkou stala v srpnu. Modelka a blogerka a její partner Zdeněk Chytil dali synovi neobvyklé jméno Derian.

Misska Lucie Hadašová (37) a její manžel Jaroslav Bednář (47) se po dvou společných dcerách dočkali i syna. K Denise a Vanesse přibyl Jaroslav Tobias. Hokejista je nyní čtyřnásobným otcem. S bývalou ženou Martinou má dceru Natálii.

Americká tenistka Serena Williamsová (42) a její manžel Alexis Ohanian (40) mají po dceři Alexis Olympii další holčičku, které dali jméno Adira River.

Barbadoská zpěvačka Rihanna (35) se s raperem A$AP Rockym (35) stali rodiči syna, který dostal jméno Riot Rose. Loni se jim narodil kluk, který se jmenuje RZA.

ZÁŘÍ 2023 Max, Sebastian, Marvin, Emilie a Elio Ocean

Hned tři modelky se staly maminkami v září. Misska Monika Leová (32) má s manželem Martinem Košínem už dceru Miu. Její syn Max vážil při porodu téměř pět kilogramů.

Jana Kolářová (22) a brankář Ondřej Kolář (28) se dočkali také syna Sebastiana, který ze šéfa fotbalové Slavie Jaroslava Tvrdíka poprvé udělal dědečka.

Hokejista Petr Čajánek (48) a jeho partnerka, modelka a miss Michaela Habáňová (27) mají spolu dceru Emilii. Bývalý hokejový reprezentant Petr Čajánek se v roce 2021 po devatenáctiletém vztahu rozvedl. S exmanželkou mají tři děti.

Rekordmankou v počtu dětí se letos stala Michaela Salák (37), která má s hokejistou Alexandrem Salákem (36) šest potomků. Po Frederickovi, Sebastianovi, Beatrice Anně, Charlottě Mii a Benjaminu Hugovi mají syna Marvina.

Maminkou je i britská herečka Bonnie Wrightová (32) alias Ginny z Harryho Pottera. S manželem Andrewem Lococem mají syna, kterému dali jméno Elio Ocean.

ŘÍJEN 2023 Ellainie a Georgie

Friday the 13th just became the luckiest day because look at her

E L L A N I E

16. října 2023 v 13:52, příspěvek archivován: 21. prosince 2023 v 13:26

Bývalá kapitánka české fotbalové reprezentace Lucie Voňková (31) a její manželka Claudie (38), s níž už vychovávají syna Matea, se dočkaly holčičky. Jejich dcera dostala jméno Ellainie.

Americká krasobruslařka Tara Lipinská (41) prodělala čtyři potraty a šest umělých oplodnění. Letos se konečně raduje z miminka, které jí a jejímu manželovi odnosila náhradní matka. Holčička se jmenuje Georgie.

LISTOPAD 2023 London, Dolly, Rocky Thirteen a Jesse James

Paris Hiltonová (42) se po synovi Phoenixovi, který se narodil v lednu, dočkala i holčičky. Té dali s manželem Carterem Reumem (42) jméno London.

Britský herec Tom Ellis (45) a jeho druhá manželka Meaghan Oppenheimerová (37) mají holčičku Dolly. Odnosila jim ji náhradní matka. Představitel seriálového Lucifera má z prvního manželství dcery Marnie a Florence. Z předchozího vztahu pak ještě dceru Noru.

Hvězda reality show Kourtney Kardashianová (44) je čtyřnásobnou maminkou. Z předchozího vztahu má syny Masona Dashe a Reigna Astona a dceru Penelope Scotland. S bubeníkem Travisem Barkerem (48) má nyní syna, kterému dali jméno Rocky Thirteen.

Britský šéfkuchař Gordon Ramsay (57) se letos dočkal šestého potomka. Jeho manželka Tana Ramsayová (49) porodila chlapečka. Dali mu jméno Jesse James. Manželé mají už dceru Megan, dvojčata Jacka a Holly, dceru Tilly a syna Oscara.

PROSINEC 2023 Vincent

Ještě před Vánocemi se čtyřnásobným tatínkem stal herec Roman Vojtek (51). jeho manželka Petra Vojtková (36) přivedla na svět chlapečka Vincenta. S druhou manželkou mají ještě Nathaniela a z prvního manželství má dceru Editu a syna Benedikta.

Moderátor Čestmír Strakatý (38) a jeho manželka, fotografka Hana Strakatá Makovcová, se stali poprvé rodiči. Radostnou novinu oznámili svým sledujícím na Instagramu, kde ukázali snímek s novorozeným potomkem. Jeho jméno si zatím nechali pro sebe.


Témata: Elly, herec, celebrita