Demi Moore a Amanda De Cadenetová (17. dubna 2012)

Demi Moore a Amanda De Cadenetová (17. dubna 2012) | foto: Profimedia.cz

Demi Moore opět ve společnosti, chce si změnit jméno

  • 11
Devětačtyřicetiletá Demi Moore se po delší době znovu ukázala ve společnosti. Herečka, která po zhroucení skončila v léčebně, se objevila na party v Beverly Hills, kam přišla s kamarádkou Amandou De Cadenetovou. Její obličej vypadal plnější a herečka se pořád usmívala.

Herečka je na tom lépe po psychické i fyzické stránce a chce začít od začátku. Dokazuje to i fakt, že opět komunikovala s fanoušky na Twitteru. Předtím na sociální síti zveřejňovala každou maličkost ze svého života, ale pak se na tři měsíce odmlčela.

Teď své příznivce vyzvala, aby jí pomohli vymyslet novou přezdívku. Doteď totiž používala příjmení svého o patnáct let mladšího manžela Ashtona Kutchera, který jí byl nevěrný.

"Čas na změnu, na změnu Twitter jména... Nějaké návrhy?" napsala pod přezdívkou @MrsKutcher a zveřejnila také svoji novou fotku, jak leží na pohovce.

Herečka loni v listopadu oznámila konec šestiletého manželství s Ashtonem Kutcherem kvůli jeho nevěře. O dva měsíce později skončila v léčebně kvůli závislosti a poruše příjmu potravy (více zde).