Diskuze

Dcera zpěvačky Cher se stala oficiálně mužem. Takhle vypadá

Úřady v Los Angeles uznaly dceru zpěvačky Cher mužem. V rodném listu úředníci změnili jméno Chastity na Chaz a do kolonky pohlaví napsali "muž". Jednačtyřicetiletý Chaz Salvatore Bono tak dokončil svou léta trvající přeměnu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

misticjoe

2. 4. 2010 12:19
proč mám takový pocit...

Proč mám takový pocit, že za těmi různými odhaleními a přeměnami není ani tak vlastní pocit, či touha, ale nutnost se zviditelnit a něčím šokovat okolí, aby se o daných lidech opět psalo...

0 0
možnosti
M

Muflik

2. 4. 2010 12:25
Re: proč mám takový pocit...

Tys nekdy cetl clanek o dceri Cher? Ja osobne teda ani nevim ze nejakou ma :X Ale myslim si ze i kdyby sebevic touzil/a aby se o ni psalo tak kazda touha ma sve meze :) Nehlede na to ze tet dosahl/a toho co chtel/a cimz by jaksi jakykoliv zajem opadnul a nezustalo by nic kdomr epenisu a dalsich uprav :) to by bylo trosku neadekvatni par clanku v novinach proti takovym lapaliim ne?

0 0
možnosti
PS

MelSi

2. 4. 2010 15:00
Re: proč mám takový pocit...

máš špatný pocit,vážně,tohle dokud necítíš v sobě,nemůžeš pochopit...s tím nejde žít,mám takovou kamarádku a co prožívala odmala za muka,bych nechtěla nikdy zažít..narodila se jako kluk,dnes je žena a konečně se cítí šťastná,nebyla sice v televizi,ale ani by nešla,proč?? to není o zviditelnění

0 0
možnosti
JM

Hucul

2. 4. 2010 17:10
Re: proč mám takový pocit...

No nevim, kdybych chtela za kazdou cenu sokovat, porazim autem nejakeho chodce, to mne totiz nebude zdaleka stat to, co vsechno clovek obetuje pri zmene pohlavi. A kdybych chtela vyvolat litost, necham se naopak nekym prejet, protoze porad lepsi byt sesivana podle fotky, nez projit zmenou pohlavi. Takze tak nejak.

0 0
možnosti