Dara Rolins a Patrik Vrbovský alias Rytmus

Dara Rolins a Patrik Vrbovský alias Rytmus | foto: iDNES.cz Marek Navrátil

Po rozchodu s Rytmusem se mi ulevilo, přiznala Dara Rolins

  • 28
Dara Rolins (46) tvrdí, že po rozchodu s Rytmusem (41) se netrápí a věnuje se naplno své desetileté dceři Lauře a práci. Vztah s bývalým partnerem Patrikem Vrbovským je pro ni uzavřený. "Jsou věci, ke kterým se člověk nemá vracet,“ řekla zpěvačka v rozhovoru pro TOP STAR.

S Patrikem Vrbovským tvořila zpěvačka Dara Rolins pár sedm let. Rozchod s ním byl proto pro ni, jak sama říká, dominantou tohoto roku. „Myslím si, že na obou stranách se nám ulevilo. Mně tedy rozhodně, protože jsem cítila už dlouhodobě, že to není úplně ono.“ 

V současné chvíli je prý její vztah s raperem, který žije nyní s modelkou a moderátorkou Jasmínou Alagič (29), velice chladný. „I když jsem si myslela, že zůstaneme hodně dobrými přáteli, protože tak jsme se i rozešli, náš vztah je teď na bodu mrazu. Na druhou stranu, takový je život. Je to stav, který přirozeně nastal. Nijak mě to netrápí. Hlavu svěšenou ve dlaních opravdu nemám. Jedeme dál,“ tvrdí zpěvačka. 

Rolins také přiznala, že je ráda za každý vztah a za každého muže, který prošel jejím životem. „Jsem vděčná za všechny tyhle okamžiky. Za Matěje Homolu, se kterým mám fantastickou dceru. Ve chvíli, kdy mi do života vstoupil Patrik, jsme samozřejmě měli období, které bylo složitější,“ říká. 

Na období strávené s Rytmusem však Rolins vzpomíná s láskou. „Chci si v sobě uchovat to dobré. V srdci i v paměti. Úsměv na tváři a mír. Jsou věci, ke kterým se však člověk nemá vracet,“ říká zpěvačka. 

Do příštího roku je jejím přáním hlavně zdraví pro dceru Lauru i celou rodinu a dostatek práce. „V lednu budu na Bali, v únoru pak točím videoklip v Los Angeles. Doufám, že v příštím roce mě hlavně nepotkají žádní volové. Tomu se však člověk asi nevyhne. To prostě patří k životu,“ dodává Rolins. 

20. srpna 2015