Pavel Nedvěd a Dara Rolins (2022)

Pavel Nedvěd a Dara Rolins (2022) | foto: Instagram / dararolins_vermi

Pracovních nabídek má už teď hromadu, říká Rolins o Nedvědovi po rezignaci

  • 51
Zpěvačka Dara Rolins (49) se vyjádřila ke kauze spojené s jejím partnerem Pavlem Nedvědem (50). Bývalý fotbalista spolu s ostatními funkcionáři klubu Juventus Turín rezignoval. Podle italských médií je důvodem podezření z falšování účetnictví.

„Jsme partnery v životě, ne v práci. Komentovat jeho pracovní rozhodnutí mi nepřísluší. Z pohledu jeho partnerky můžu jen konstatovat, že nejde o překvapivé či nečekané rozhodnutí. Když odstoupí šéf, jeho vojsko ho celkem přirozeně následuje,“ uvedla zpěvačka ve vyjádření pro média.

Podle Dary Rolins nejde o žádnou tragédii, jen přirozený vývoj věcí. Dodala, že když něco končí, něco jiného začíná aneb všechno zlé je k něčemu dobré. „Z pochopitelných důvodů bude Juve v Pavlově srdci navždy, jde o dvacetiletý vztah, hromadu vítězství, titulů. Je myslím naivní domnívat se, že tím krom jedné velkolepé éry něco končí,“ míní zpěvačka.

Prozradila také, že s Nedvědovým koncem v klubu se nic nemění na jeho životě v Itálii. „Pro nás se nic nemění. Jeho domov je nadále v Itálii stejně jako tady, v Praze, s námi. A pracovních nabídek má už teď hromadu, takže je jen na něm, kde a kterým světovým směrem eventuálně upře svou pozornost. Nic nás netlačí, neomezuje, jdeme dál. Prostě život,“ dodala.

Nedvěd a spol. končí ve vedení Juventusu pro podezření z falšování účetnictví

Úřady fotbalový Juventus od října znovu vyšetřují pro podezření z falšování účetnictví a v pondělí kvůli tomu odstoupilo kompletní vedení včetně předsedy klubu Andrey Agnelliho a jeho zástupce Pavla Nedvěda.

Bývalý kapitán české reprezentace je mezi patnácti turínskými činovníky, kteří jsou podezřelí, že si v letech 2018 až 2020 brali z přestupů fotbalistů protiprávní provize a investorům vykazovali falešné zisky.

Nedvěd a další členové vedení klubu kvůli tomu byli vyšetřováni už loni, v dubnu však soud všechny obžaloby zprostil. K novému obvinění se Juventus zatím nevyjádřil, v minulosti však jakékoli pochybení odmítal.

6. října 2022

,