Diskuze

Nemám rád Csákovou a lidi, co dělají z covidu kovbojku, říká Dalibor Janda

Zpěvák Dalibor Janda (68) musel na začátku roku řešit zdravotní potíže. Kvůli problémům se srdcem skončil na JIP a podstoupil dvě operace. Nyní se cítí dobře a prozradil, že nemá rád, když někdo zlehčuje vážné nemoci, třeba i covid-19.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

...tak Csakova ma jedine dve prednosti...

0 0
možnosti
OK

Pan Janda konstatoval, že je věřící, nevidím na tom nic špatného. A pokud věří ve svého anděla strážného, není to nic, proč bych ho měl shazovat. O kosech a slavících mluvil s úsměvem, několikrát "smích". Ty co se do něj natvrdo navážejí kvůli tomu, že si zavírá okna, protože ho ptáci budí nechápu. Zbytečná hysterie.

2 0
možnosti
MK

Jestli Ilona C. dělá z covidu kovbojku, tak co z něj dělá vláda? Film pro dospělé se speciální tématikou?

Jinak ať slouží zdraví, sice jsem ho jako zpěvák neuznával, ale ať je fit pro své fanoušky a rozdává jim dál radost co nejdéle.

1 1
možnosti
OK

I.C. trvale prokazuje, že když se přiděloval rozum, tak chyběla.

1 0
možnosti
IB

Největší kovbojku dělá Babiš s Vojtěchem, o jiných nevím

2 3
možnosti
VV

V USA očkováno 334 milionu lidí a plnně oběma dávkami skoro 160 milionů. Ne nikde tu na Floridě nevidím roušky, všude a všechno otevřeno, restaurace kina divadla všechny myslitelné obchody, roušku jsem ale viděl asi před týdnem na někom..

Americké vakcíny Pfizer a Moderna. Naprostá spolehlivodt a na všechny "mmutace! v celé té "kovbojce" kterí říkáme pandemie.

Pán bude asi trochu mimo mísu.

1 0
možnosti
VV

Pane NIKDO, pokud je chlup přes 4 mimliony mrtvých jen "kovbojka" tak upřímnou soustrast. Až to chytnete vy a skončíte v nemocnici můžete se nad svojí hloupostí i zamyslet, máte-li čím.

2 0
možnosti
Foto

J38i53ř50í 40Č82a79p19e60k

12. 7. 2021 14:16

souhlasím s nelogickou věcí. Ale jen za předpokladu, že bude logická!

0 0
možnosti
MH

Divný člověk - nemá rád zpěv ptáků a radši si pustí klimošku.... snad jedině ho omlouvá, jestli je noční sova. Já jsem ranní ptáče a vstanu dřív než začnou vřískat. Naopak pak taková ranní káva za zpěvu ptáků to je paráda :-)

0 1
možnosti
PK

P25e83t61r 89K91r30e12j87c58i

11. 7. 2021 10:27

Davide Petře, kde Vás pro boha živého vyhrabali?

1 0
možnosti
Foto

Csáková je z Mordoru.

2 0
možnosti