Christie Brinkleyová s dcerou Sailor (vlevo) na večírku Harper's Bazaar ICONS...

Christie Brinkleyová s dcerou Sailor (vlevo) na večírku Harper's Bazaar ICONS (8. září 2018) | foto: Instagram/sailorbrinkleycook

Šedesátnice Brinkleyová na večírku zastínila i svou dceru modelku

  • 25
Americká modelka Christie Brinkleyová (64) vypadá na svůj věk skvěle. Dokonce tak, že když na večírek Harper's Bazaar ICONS přivedla svou dceru Sailor (20), vypadala spíš jako její sestra než matka.

Christie na večírek zvolila lesklé bílé minišaty, které daly vyniknou jejím záviděníhodným křivkám. 

Její dcera Sailor, která kráčí v matčiných šlépějích a je také úspěšnou modelkou, zvolila neméně atraktivní šaty v tmavě modré barvě s průstřihy a vysokým rozparkem. 

Není divu, že se obě krásky loni objevily  v plavkovém magazínu Sports Illustrated, na jehož obálce Christie zazářila už před 39 lety.

08.září 2018 v 21:48, příspěvek archivován: 09.září 2018 v 00:29

Christie se netají tím, že si ke kráse dopomáhá nejrůznějšími vylepšeními včetně laseru, výplní či botoxu do krku (více zde). Nejdůležitější je však podle ní úsměv, který působí jako přirozený lifting. „Úsměv okamžitě napne tvář a navíc rozjasní místnost,“ tvrdí Brinkleyová, která je už mnoho let vegankou a neustále sportuje. 

Christie Brinkleyová je považována za jednu z prvních supermodelek. Proslavila se na konci 70. let, když byla třikrát po sobě na titulní straně magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue. Byla 25 let tváří značky CoverGirl, což je nejdelší kontrakt mezi kosmetickou značkou a modelkou v historii. Patří mezi nejbohatší modelky světa a věnuje se také herectví, malování, focení, moderování, psaní knih a je aktivistkou za lidská a zvířecí práva a životní prostředí. Byla čtyřikrát vdaná, jednou za hudebníka Billyho Joela, a má tři děti, Alexu (32), Sailor (20) a Jacka (23),

7. února 2017

,