Bill Clinton, Marc Mezvinsky, Chelsea Clintonová a její syn Aidan a Hillary...

Bill Clinton, Marc Mezvinsky, Chelsea Clintonová a její syn Aidan a Hillary Clintonová (New York, 20. června 2016) | foto: Reuters

Clintonová je opět těhotná. S novinkou se pochlubila na Twitteru

  • 19
Jediná dcera bývalého amerického prezidenta Billa Clintona a Hillary Clintonové Chelsea (38) se fanouškům na sociálních sítích pochlubila se šťastnou novinkou. S manželem Marcem Mezvinskym (41) přivítají v létě na svět již třetího potomka.

„Marc a já jsme s láskou sledovali, jak úžasná je Charlotte jako velká sestra. Těšíme se, až budeme stejně tak sledovat, jak se z Aidana stane velký bratr. Nemůžeme se dočkat našeho dalšího dítěte, které přivítáme na svět v létě tohoto roku,“ napsala Clintonová v úterý 22. ledna na Twitter.

Oznámení vyvolalo vlnu blahopřání. Mezi gratulanty nechyběli například muzikant John Legend, aktivistka Parker Molloyová, spisovatelka Cheryl Strayedová, novináři Ashley C. Fordová a Jeff Jarvis nebo televizní producent Andy Lassner.

Nebylo to poprvé, kdy využila bývalá „první dcera“ sociální sítě k tomu, aby sdílela novinky z osobního života. Také v prosinci 2015 tam informovala o svém těhotenství. Čekala tehdy druhé dítě, dnes již dvouletého syna Aidena. S manželem Marcem Mezvinskym má Clintonová také čtyřletou dceru Charlotte.

22.ledna 2019 v 19:48, příspěvek archivován: 23.ledna 2019 v 11:44

Marc and I have loved watching Charlotte be such a wonderful big sister and we’re excited to watch Aidan become a big brother! We cannot wait to meet our newest addition later this summer.

Fanoušci si tehdy nejen kvůli volbě jména dcery dělali legraci z toho, že Clintonová s manželem napodobují britský královský pár. Stejně jako oni pózovali při odjezdu z porodnice na schodech nemocnice a připomínali vévodkyni Kate a prince Williama ve chvíli, kdy poprvé ukázali světu prince George. Clintonová tehdy navíc zvolila podobné modré šaty jako vévodkyně Kate.

30. září 2014