Charlie Sheen

Charlie Sheen | foto: AP

Charlie Sheen se vrátí na obrazovku, převezme roli Adama Sandlera

  • 1
Po Sheenových skandálech a vyhazovu ze seriálu Dva a půl chlapa se málokdo odváží s tímto hercem navázat spolupráci. Šanci mu teď dali tvůrci seriálu Kurz sebeovládání, který je založen na stejnojmenném filmu s Adamem Sandlerem a Jackem Nicholsonem v hlavních rolích. Sheen sám takovým kurzem prošel, takže je pro roli ten pravý.

"Vybral jsem si Kurz sebeovládání, protože hrát člověka s vážnými problémy v sebeovládání mi dává velký prostor pro seberealizaci. Myslím si, že to je skvělý námět," uvedl Sheen, který bude mít na sérii i vlastnický podíl.

V seriálu bude hrát roli, kterou v původním filmu z roku 2003 ztvárnil americký komik Adam Sandler, tedy muže přinuceného absolvovat kurz sebeovládání, při kterém naráží na málo se ovládajícího instruktora. Toho si ve filmu zahrál Jack Nicholson.

Adam Sandler a Jack Nicholson ve filmu Kurz sebeovládání

Obsadit Sheena je velký risk. Herec komplikoval svými excesy natáčení seriálu Dva a půl chlapa a nepomohly ani časté pobyty v protialkoholní léčebně. Když ho v březnu ze seriálu vyhodili, umísťoval na svůj účet na sociální síti Twitter videa a komentáře, ve kterých své kritiky označoval za ztroskotance. Produkce Kurzu sebeovládání mu ale věří.

Charlie Sheen a Jon Cryer v seriálu Dva a půl chlapa

"Kdo se hodí lépe pro Kurz sebeovládání než Charlie Sheen," uvedl Joe Roth, šéf studií Revolution, která jsou producentem filmu a podporují i přípravu televizní show. "S Charlieho neuvěřitelným talentem a komediálním vystupováním zůstává hlavní postavou televizních sitcomů. Těším se na další spolupráci s ním," prohlásil podle agentury Reuters Roth.

Sheen pracoval s Rothem na dřívějších filmech včetně První ligy a Mladé pušky. Jak upozorňuje Reuters, k seriálu Kurz sebeovládání se zatím nepřihlásila žádná americká televizní stanice.

,