Móda z plesu: Stylová Dejdarová i nevkus Khousnoutdinové. Zvolte šaty večera

  • 65
S výběrem šatů na letošní Česko-Slovenský ples si dámy daly záležet. V pražském Obecním domě se v sobotu na červeném koberci ukázaly vesměs ve slušivých róbách. Outfity okomentoval módní policista Jakub Eliáš. Hlasujte v anketě na konci článku pro nejpovedenější modely galavečera.

Případ první: EVA PERKAUSOVÁ

45 %
Moderátorka Eva Hecko Perkausová na Česko-Slovenském plese (Praha, 11. února...

Model od značky Poner má krásnou barvu, ale bohužel i mistr tesař se někdy utne. Řasení na sukni mi přijde jako návrat do 90. let a stejně jako pravá strana korzetu jsou krokem vedle. Nádherný make-up moderátorky Evy Perkausové a účes jsou však precizní, stejně jako výběr zapůjčených šperků Alo Diamonds v hodnotě 3 milionů korun.

Případ druhý: ANDREA VEREŠOVÁ

70 %
Modelka Andrea Verešová na Česko-Slovenském plese (Praha, 11. února 2023)

Andrea Verešová vložila svou důvěru stejně jako v případě předchozích ročníků Česko-Slovenského plesu do návrhářky Jany Pištějové. Zda to byl i tentokrát dobrý tah, je na zváženou. Šaty jsou velice kreativní, otázka je, zda ne až příliš. Nádherná třpytivá látka jako spodní vrstva šatů je naprosto odzbrojující. To, co mě osobně na šatech irituje, jsou aplikace na ramenou. Bez nich by to byl krásný model evokující honosnost a čistotu. Stejně tak nechápu výběr podpatků. Zapůjčené šperky Gismondi za 4,5 milionu korun modelku korunovaly na dámu s nejdražšími šperky tohoto galavečera.

Případ třetí: LILIA KHOUSNOUTDINOVÁ

10 %
Lilia Khousnoutdinová na Česko-Slovenském plese (Praha, 11. února 2023)

Pokud se bere jako příprava na ples to, že strhnete lesklé závěsy z ložnice a pak si je kolem sebe přehodíte, pak je zde vše v pořádku. K šatům na ples má být psaníčko a ne robustní kabelka, která se nehodí k vintage šperkům Vivienne Westwoodové, ani k „šatům“. Líčení manželky Karla Janečka Lilie Khousnoutdinové je tak decentní, že není ani vidět. Toto se bohužel moc nepovedlo.

Případ čtvrtý: BARBARA NESVADBOVÁ

90 %
Spisovatelka Bára Nesvadbová na Česko-Slovenském plese (Praha, 11. února 2023)

Bára Nesvadbová se opět svěřila do rukou Taťány Kovaříkové. Zlatý model na tělo, který jí skvěle sedne, ušila návrhářka na míru. Spisovatelka má neskutečně skvělou postavu, což tento model dokonale podtrhl. Decentní vlečka vyjadřuje honosnost šatů stejně jako nádherné šperky Gismondi. Přemýšlím jen, zda by šaty nevypadaly lépe, kdyby byla spodnička v celé délce šatů. Zvolený make-up je sexy a perfektně sedí k celkové vizáži.

Případ pátý: DENISA PFAUSEROVÁ

80 %
Herečka Denisa Pfauserová na Česko-Slovenském plese (Praha, 11. února 2023)

Už docela známý model od návrhářky Sandry Mark vynesla Denisa Pfauserová. Šaty dělají krásnou siluetu, nelze jimi šlápnout vedle a tak je tomu i tomto případě. Nádherná bohatá sukně je znakem kvalitního materiálu a propracovanost korzetu zase toho, že každé šaty jsou originálem samy o sobě. Rudá červená barva herečce perfektně sedí. Jediné s čím mám zde problém, je účes, který kazí celý look. Hodilo by se v tomto případě vlasy stáhnout, aby vynikl krk i celý model.

Případ šestý: DANIELA DEJDAROVÁ

90 %
Daniela Dejdarová na Česko-Slovenském plese (Praha, 11. února 2023)

Manželka herce Martina Dejdara Daniela Dejdarová zvolila originální a rafinované lahvově zelené šaty doplněné o zlaté detaily v podobě stylového pásku a psaníčka. Nařasený korzet je sexy a podtrhuje krásnou postavu bývalé modelky. Perfektní make-up a účes dodávají outfitu pomyslnou korunku. Velké náušnice už jsou podle mě trochu moc. Ale i tak je to velmi povedený look.

Případ sedmý: NIKOL MORAVCOVÁ

80 %
Moderátorka a modelka Nikol Moravcová na Česko-Slovenském plese (Praha, 11....

Moderátorka Nikol Moravcová vsadila na udržitelnou značku On the boat. Ta vytvořila pro modelku model na míru, díky které jí perfektně sedí. Rafinované a sexy šaty poutaly svými výkroji pozornost. Odhalené bříško je za mě plusem tohoto modelu, boční výkroje už zas tolik ne. Předpokládám, že šaty musely i hodně „kousat“, ale pro krásu se zkrátka musí trpět. Nikol vypadala fantasticky i díky nádhernému make-upu a účesu. Kvůli stříbrným odleskům bych zvolil psaníčko s jiným zdobením. Těšíme se, čím modelka překvapí příště.

Případ osmý: DEBBIE BROWN

70 %
Módní návrhářka Debbie Brown na Česko-Slovenském plese (Praha, 11. února 2023)

Návrhářka Debbie Brown oblékla šaty ze své vlastní dílny. Vynesla velice nápadný a honosný model, u kterého je otázkou, zda už to není až moc. Podobnost se šlehačkovým dortem je zde zcela náhodná. Debbie má opravdu nádherné kousky a většina z nich je velmi kreativní, ale tento model by se podle mého názoru více hodil na nějaký fashion event. Šperky a lodičky, se mi stejně jako vizáž velice líbí.

Případ devátý: MICHAELA MAUREROVÁ

40 %
Herečka Michaela Maurerová na Česko-Slovenském plese (Praha, 11. února 2023)

Moderátorka večera Michaela Maurerová oblékla šaty z butiku Soline. Z mého pohledu je to trochu krok vedle. Pudrová barva se k herečce moc nehodí a tak nevynikají ve výsledku ani šaty, ani ona. Detail mašle je také trochu „mimo mísu“. Čistá černá sukně krásně ladí s psaníčkem, vyměnil bych však náušnice. Za účes a make-up tleskám a přidávám body.

Případ desátý: PETRA ELIÁŠ VOLÁKOVÁ

80 %
Bývalá rosnička Petra Voláková, manželka hokejisty Patrika Eliáše na...

Šaty značky Aname zvolila pro tento večer manželka hokejisty Patrika Eliáše. Plášť z lehkého materiálu s třpytivým límečkem je nádherným kreativním prvkem jinak obyčejných bílých šatů, které by jinak střihem připomínaly noční košilku. Za promyšlenost tleskám, až na jednu maličkost a to peří v koncích pláště. Je poněkud nepraktické na čištění a vzhledem nelichotivé. Make-up i účes Petry Eliáš Volákové jsou nádherné.

ANKETA: Které modely dam na Česko-Slovenském plese 2023 se vám nejvíce líbily? Můžete hlasovat pro více možností:

celkem hlasů: 9509
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 19. března 2023. Anketa je uzavřena.
, ,