Céline Dionová je novodobá popelka

Kanadská zpěvačka Céline Dionová je podle mínění čtenářů časopisu In Touch největší hollywoodskou divou. Tento titul jí vyneslo nejen slavnostní obnovení manželského slibu, které se s veškerou parádou uskutečnilo před třemi lety v hotelu Caesars Palace v Las Vegas, ale i její současná velkolepá show, která se koná právě v tomto městě hazardu.

Redaktoři časopisu označili Dionovou za "novodobou popelku". Pětatřicetiletá zpěvačka v žebříčku rozmazlených a náročných hvězd porazila 46letou americkou televizní moderátorku Katie Couricovou.

Na dalších místech skončila zpěvačka Britney Spearsová, manželka rockera Ozzyho Osbourna Sharon a zpěvačka Madonna.

První desítku uzavírají herečka Catherine Zeta-Jonesová, zpěvačka Mariah Careyová, moderátorka Oprah Winfreyová, herečka Julia Robertsová a herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová.

Kanadská zpěvačka Céline Dionová, která se proslavila písní My Heart Will Go On z velkofilmu Titanic, před rokem skončila  dvouletou přestávku ve své kariéře a vrátila se ke koncertům a nahrávání desek. Dionová se v minulých letech věnovala hlavně rodině. Jednak chtěla být oporou svému muži René Angélilovi, který onemocněl rakovinou, a za druhé se jí před třemi lety narodil syn René-Charles.

Kanadská zpěvačka Celine Dionová na ceremoniálu Grammy 2002.

Celine Dionová: A New Day Has Come - obal CD; (c) 2002.

,