Carla Bruniová ukázala bříško na summitu G8

I když na ní bylo těhotenství znát, nepotvrdila ho | foto: AP

Carla Bruniová ukazuje bříško, ale o těhotenství pořád mlčí

  • 5
Manželka francouzského prezidenta Carla Bruniová sice své těhotenství zatím oficiálně nepotvrdila, ale téměř nikdo už o něm nepochybuje. To, že čeká přírůstek do rodiny, dokazují i fotografie před summitem G8, kde první dáma Francie pózuje s manželkami prezidentů. Rostoucí bříško se už nedá ukrýt.

Třiačtyřicetiletá Carla Bruniová podsední dobou jen září. Přestože těhotenství Bruniové už potvrdila její matka a tchán, manželka francouzského prezidenta stále mlčí. Rostoucí bříško se předtím snažila maskovat oblečením, ale už se jí to nedaří, a tak ho hrdě ukazuje.

Na schůzce prvních dam zemí G8 před summitem ve francouzském městě Deauville všichni sledovali její postavu, která mluví za vše. Při vítaní hostů Bruniová dokonce rozevřela náruč a ukázala bříško.  

Maria Barroso, Laureen Harperová, Carla Bruniová, Geertrui Van Rompuy a Světlana Medveděvová na summitu G8

Těhotná Carla Bruniová

Zatímco Elysejský palác pořád mlčí, těhotenství své snachy potvrdil otec prezidenta Pál Sarközy. "Nechtějí předem znát pohlaví dítěte, ale jsem si jistý, že to bude holčička a bude stejně krásná jako Carla," citoval Sarkozyho německý list Bild. S "novinkou" se pochlubila i matka první dámy Marisa Bruni - Tadeschiová v Turíně.

Carla Bruniová a Nicolas Sarkozy na summitu G8 (květen 2011)

Třiačtyřicetiletá bývalá modelka a zpěvačka už má desetiletého syna s profesorem filosofie Raphaëlem Enthovenem. Šestapadesátiletý Nicolas Sarkozy má ze dvou předchozích manželství tři syny. Jejich první společný potomek by se měl narodit na podzim.