Jerry Hallová se nasnažila svou celulitidu nijak zakrýt. | foto: Profimedia.cz

Bývalá modelka Jerry Hallová šokovala celulitidou

  • 41
Bývalá topmodelka Jerry Hallová, která v minulosti omračovala svět krásou a dokonalostí svých dlouhých nohou, dnes vyráží všem dech celulitidou, která "zdobí" její zadní partie.

Dvaapadesátiletá Hallová, jinak také bývalá manželka Micka Jaggera, vyrazila s přítelem a partou známých do Saint Tropez. Po příletu se rozhodli nejdříve navštívit místní vyhlášenou restauraci, kde si společně dali oběd. Poté je čekala plavba na jachtě spojená s koupáním v moři.

Jerry Hallová
Jerry Hallová

To se stalo bývalé královně přehlídkových mol osudným. Všudypřítomní paparazziové tam totiž měli možnost ulovit nelichotivé snímky její postavy v plavkách. Na nich je patrné, že opravdu nikdo nemládneme a že se ženami tolik nenáviděná celulitida nevyhnula ani bývalé modelce.

Čtyřnásobná matka tak mohla ženám po celém světě ukázat, že pomerančovou kůží trpí i krásky, které podle všeho mají prostředky na všechny "zázračné" procedury a přípravky, které výrobci propagují. Na Hallové je sympatické, že se nebojí odhalit tělo a přiznat tím, že není dokonalé.