Bratr Whitney Houstonové bere drogy

Zpěvačka Whitney Houstonová je krásná a slavná, ale má několik nešvarů. Nejhorším z nich jsou drogy. Není však jedinou černou ovcí rodiny, i její bratr Michael si našel stejnou pochybnou zálibu. Na veřejnosti se choval podezřele, oči měl vytřeštěné a skřípal zuby, až si na něj policie v New Jersey počkala. Nyní Michael trčí ve vyšetřovací vazbě.

"Dopaden byl zrovna v okamžiku, kdy se snažil přesednout z jednoho auta do druhého, aby nebyl nápadný. Důvodem jeho zadržení byla neopatrnost při stěhování většího množství drog z vozidla," prohlásil mluvčí policie.

Přímo vyšetřující strážník Tom Ottina pak prozradil: "Pan Houston měl u sebe v době zadržení čtrnáct větších jointů, jednu malou tašku plnou kokainu a dvě balení marihuany. Vše nesl v cestovní tašce z jednoho vozu do druhého, ale na půli cesty byl zadržen našimi detektivy. Stalo se tak ve středu 8. srpna."

Dále strážník uvedl, že ještě během předběžného výslechu bylo u Michaela Houstona nalezeno třetí balení marihuany v podrážce jeho boty. "K zadržení došlo více méně náhodou, neboť nepozorný bratr slavné Whitney vstoupil do vozovky mimo přechod a byl tak zadržen pořádkovou policejní hlídkou," komentuje celou záležitost detektiv Cottrell.

Zatímco Michaelova hvězdná sestra ještě s drogami vážněji nenarazila, jejího sourozence patrně čekají zlé chvilky. Byl obviněn z držení velkého množství kokainu a marihuany a dále z řízení motorového vozidla pod silným vlivem narkotických látek. Přesto se Michael Houston podle slov svého právníka necítí být vinen v žádném bodě proti němu vzneseného obvinění.

 

Whitney Houstonová

Whitney Houstonová