Zlaté glóby 2011 - A. Jolie a B. Pitt

Zlaté glóby 2011 - A. Jolie a B. Pitt | foto: AP

Brad Pitt a Angelina Jolie prý chystají po šesti letech svatbu

  • 12
Po šesti letech společného života a šesti společně vychovávaných dětech chystají údajně Brad Pitt a Angelina Jolie svatbu. Jak listu Us Weekly ve středu potvrdily tři nezávislé zdroje, sňatek by se měl uskutečnit během následujících měsíců, patrně na podzim.

"Ano" by si měli říct ve svém renovovaném zámku Miraval ve francouzském Corrensu, k němuž zcela příhodně patří i kaple ze 16. století. Ale nákladná svatba ve stylu té, při níž si v roce 2000 Brad Pitt bral Jennifer Anistonovou, a která stála milion dolarů, se prý čekat nedá. Sňatek hvězdného páru by měl být "intimní a neformální".

Jennifer Anistonová

Zlaté glóby 2011 - Angelina Jolie

Ačkoli šestatřicetiletá Jolie a sedmačtyřicetiletý Pitt dlouho odmítali uzavřít tradiční sňatek, dokud tato možnost nebude legální pro všechny - včetně gayů a lesbiček - jejich názor zřejmě změnily děti.

"Děti se nás ptají na manželství," svěřil se v jednom z rozhovorů letos v květnu Brad Pitt. "Je to pro ně čím dál tím důležitější, a proto je to něco, čím se budeme muset zabývat."

Angelina Jolie a Brad Pitt s dětmi (jejich vlastní potomci Vivienne, Shiloh a Knox jsou uprostřed)

Pro Pitta, jehož Jolie odloudila právě Anistonové, by byla případná svatba druhou v pořadí. Jeho žena by k oltáři šla už potřetí. Provdaná již byla za Johnnyho Lee Millera a Billyho Boba Thorntona.

Spekulací o sňatku tohoto hvězdného páru už bylo ale mnoho. Ani jeden z herců se k novým zprávám o svatbě dosud nevyjádřil.