Autor muzikálu Naháči Slávek Boura

Autor muzikálu Naháči Slávek Boura | foto: Muzikál Naháči

Bourovi Naháči na jevišti končí, přesunou se na internet

  • 57
Multimediální muzikál Naháči bude mít jen dva týdny od premiéry derniéru. Zájem diváků nebyl takový, jak si tvůrci představovali. Autor a producent muzikálu Slávek Boura to omlouvá tím, že jsou diváci víc zvyklí chodit na internet než do divadla.

"Náš projekt byl nový a první svého druhu, dalo se tedy očekávat, že na sebe strhne velkou pozornost. Divák chodí na internet, ne do divadla, proto jsme se rozhodli muzikál ponechat pouze na našich stránkách. To však rozhodně není konec Naháčů," řekl Slávek Boura.

RECENZE: Naháči dostali nulu

Ve středu 19. října tak proběhne derniéra divadelní verze muzikálu. Sestříhanou verzi několika představení pak tvůrci umístí na webových stránkách. Všichni, kdo si zakoupili lístky na zrušená představení, je mohou využít v den slavnostní derniéry.

Z muzikálu Naháči

Naháči si zakládali na své interaktivitě. Diváci mohli vidět představení on-line přenášené ze třinácti kamer a posílat své příspěvky, které se promítaly na velkých obrazovkách na jevišti a herci na ně měli reagovat.

V muzikálu účinkovala Sisa Sklovska, Martin Maxa nebo Daniela Šinkorová, která si od Naháčů slibovala návrat na divadelní prkna.