Zpěvák Billy Joel s manželkou Alexis Roderickovou.

Zpěvák Billy Joel s manželkou Alexis Roderickovou. | foto: Profimedia.cz

Billy Joel je v 68 letech trojnásobným otcem, dcera se jmenuje Remy Anne

  • 0
Americký zpěvák Billy Joel (68) a jeho čtvrtá manželka Alexis Rodericková (34) se dočkali dalšího přírůstku do rodiny. Pár už má dceru Dellu Rose (2). Šestinásobný držitel ceny Grammy má z předchozího manželství ještě další dceru Alexu (31).

„V neděli v noci Billy a Alexis přivítali do své rodiny Remy Anne. Maminka i dcera jsou v pořádku,“ uvedl zpěvákův mluvčí. 

Zpěvák Billy Joel přitom před pár dny v rozhovoru pro Belfast Telegraph řekl, že jeho třetí dítě by se mělo narodit až příští měsíc. Po narození třetí dcery se pak na Instagramu pochlubil společnou fotkou.

Hudebník s manželkou, která je o o 34 let mladší, vychovává dvouletou dceru. „V noci hezky spí, doufám, že i druhé dítě bude takové,“ prohlásil Joel.

Uznávaný klavírista a hudebník také prozradil, že jeho nejmladší potomek netráví čas u televize a koukáním na pohádky, ale nejraději si hraje venku.

Autor hitů jako Piano Man, She’s Always a Woman či Uptown Girl byl ženatý celkem čtyřikrát. První ženu Elizabeth Weberovou si vzal v roce 1973 a rozvedli se po devíti letech manželství. Druhou manželkou byla od roku 1985 modelka Christie Brinkleyová, s níž má dceru. Rozvod přišel v roce 1994. Třetí svatba se konala o 10 let později a hudebník si vzal Katie Leeovou. Jejich manželství vydrželo pět let. 

Současnou partnerku, krasojezdkyni Alexis Roderickovou, si vzal po pětiletém vztahu v roce 2015. Obřad se konal v Joelově honosném sídle na newyorském Long Islandu. O měsíc později se manželům narodila dcera.