Diskuze

Bílá věnovala Kodetovi originální dárek: tykání

Malíř Kristian Kodet slavil významné životní jubileum v pražském Klementinu. Kromě litrů dobrého vína dostal i jeden originální dárek. Zpěvačka Lucie Bílá mu nabídla tykání.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kill7

20. 7. 2008 18:21
a co takhle

píchání?

0 0
možnosti

oId fashioned Vince III..

20. 7. 2008 13:41
originální dárek je taky

vydlabaná tykev...

0 0
možnosti

made.in.panelak

19. 7. 2008 17:33
Ty voe, ty voe - událost roku a vona není na titulní straně!

Ty voe, jeden z našich nejlepších poválečných malířů, co dokonce vystavoval v zadní místnosti řeznictví v Ńjujorku, (a taťka na hradě je jeho vobdivovatel též) dále Lucinka-světová zpěváčka s výbornou mimikou, další nejleší šanzoniérka světlana, stíhající jedno neštěstí v lásce za druhejm (- ale neva Krampol ji vždy dohodí nějakej džob pro Jyrku), bítels brabec, viruoz gytary, ba absolutní špička reklam Zedníček,(škoda že tentokrát bez ženský špičky reklam Bohdalky a kámošů Podlahy a Švandový a tý aerobistky, co ji nahradila) s jeho sympatickou chotí a absolutní špička českýho byznysu  Felix Slováček, hrdý nositel svazku s jinou absolutní špičkou, zatím v zámoří neobjevenou, ale brzo (jak pravil, Dádina udělá díru do světa)...Tento tajný národní umělec, jehož díla si velký ředitel knižák tajně věsí na záchodě NG si po-tykal s Lucinkou!! Kua my v paneláku tuhnem úděsem - tato událost opravdu, opravdu není na titulních stranách? I vožralej Béďa v kotelně se probral z delíria a začal...

0 0
možnosti

made.in.panelak

19. 7. 2008 17:51
Re: Ty voe, ty voe - událost roku a vona není na titulní straně!

..a začal brečet dojetím a vztekem. Elita národního obrození před a poskomunistickýho, miláčci našeho paneláku, ba miláčci letáčků Moutnfíldu a Český pošty, dodavatelé záchodového papíru v případě nouze, když toaleťák dojde a nařezaná Bohdalka, Zedníček a Podlaha se Švandovou poslouží - kua, my fakt berem ty reklamy, co lidi vyhazujou ze schránek, ale po rozřezání musíme pomačkat, aby  se zadnice  - beztak z toho zabarvená tiskem - se ještě k tomu nepodřela. Tak nevím, tyto lidičky by fak konečně měli dostat sochu na Žižkově a její miniaturu vystřelit do vesmíru příští Ariane. Každej v paneláku je má rád, je vobdivuje, se jim klaní, ba si v nouzi i pomůže na WC. Kam to republika dopracovala, že si takový umělce necení a něvěnuje jim patříčnou pozornost? Neva, my paneláka vzhlížime k Panu Malíři a vostatním vždy vzhůru a dojetím, i když se Mistr tentokrát asi vše musel zaplatil ze svý kapsy.  Jak dobře, že má panelák svý modly.

0 0
možnosti

kraxna

18. 7. 2008 21:59
Jirka nepřišel?

0 0
možnosti

chachris

18. 7. 2008 17:34
Každopádně ...

Uše3la ... :-P

0 0
možnosti

indra wostrá

18. 7. 2008 17:25
jen jestli mu ještě slouží...

tykadlo

0 0
možnosti