Victoria Beckhamová a nejstarší syn Brooklyn

Victoria Beckhamová a nejstarší syn Brooklyn | foto: Profimedia.cz

Beckhamová porodí císařským řezem, dcera se má jmenovat Atlanta

  • 46
Už jen několik týdnů zbývá Victorii Beckhamové do porodu. Tolik vytoužená holčička by se měla narodit začátkem července a podle některých zdrojů to bude na americký státní svátek Den nezávislosti. Dcera, kterou chtějí Beckhamovi pojmenovat Atlanta, by měla přijít na svět císařským řezem.

Zpěvačka a módní návrhářka však ani v osmém měsíci nepovoluje v pracovním tempu. Z Londýna přiletěla do Los Angeles, aby podpořila svého známého, tvůrce pěvecké talentové soutěže Simona Fullera, který odhalil na hollywoodském Chodníku slávy svou hvězdu.

Těhotná Victoria Beckhamová nosí v osmém měsíci boty na vysokých podpatcích

Beckhamová si ani v pokročilém stupni těhotenství neodpustila boty na vysokých podpatcích. S mámou se na akci objevil nejstarší syn Brooklyn.

Zpěvačka měla holčičku původně porodit v Londýně, kde si rezervovala místo v nemocnici. Nakonec ale bude rodit v Americe, kterou společně s manželem milují a kde David hraje fotbal za LA Galaxy.

"Není žádným tajemstvím, že Victoria bude mít holčičku, která se narodí ve Spojených státech. Datum neuvedeme, ale prozradíme, že porodí začátkem července," řekl pro Daily Mail mluvčí Beckhamové.

Podle listu The Sun bývalá členka Spice Girls si termín porodu stanovila na 4. července, kdy se v USA slaví Den nezávislosti. Holčička se má jmenovat Atlanta, podle jednoho z největších měst USA s mezinárodním letištěm, kde celá rozlétaná rodina tráví hodně času.

Victoria Beckhamová a její synové Brooklyn, Romeo a Cruz

Nejstarší ze synů slavného páru Brooklyn prý dostal své jméno podle mostu v New Yorku, kde byl počat během dovolené. U druhého syna Romea se rodiče inspirovali Shakespearem a třetímu klukovi dali jméno Cruz, údajně podle příjmení rodinného přítele Toma Cruise, které se podobně vyslovuje. Právě nejmladší ze synů bude také velký šprýmař. Svoji sestřičku prý chtěl pojmenovat podle zpěváka Justina Biebera.