Spice Girls na závěrečném ceremoniálu olympiády. (12. srpna 2012)

Spice Girls na závěrečném ceremoniálu olympiády. (12. srpna 2012) | foto: AP

Beckhamová si závěr olympiády užila dvakrát, coby zpěvačka i návrhářka

  • 57
Victoria Beckhamová se stala jednou z hvězd závěrečného ceremoniálu olympiády. Manželka fotbalisty Davida Beckhama měla nejméně dva důvody k radosti. Kromě vystoupení se svými kolegyněmi ze skupiny Spice Girls ji ocenili coby módní návrhářku.

K nejočekávanějším vystoupením závěru londýnské olympiády patřilo také vystoupení bývalé dívčí kapely Spice Girls. Mel B, Mel C, Geri Haliwellová, Emma Buntonová a Victoria Beckhamová společně po letech zazpívaly.

Spice Girls na olympiádě (12. srpna 2012)

Zpěvačky se během hitů Wannabe a Spice Up Your Life! proháněly po stadionu na taxících. Každá z nich zůstala věrná image, kterou měla v době největší slávy.

"Dokázaly jsme to! Moc vás holky miluji," napsala Posh Spice alias Victoria Beckhamová na Twitteru.

Chválou pak nešetřila ani její kolegyně Ginger Spice. "Bylo to úžasné! Děkuji vám všem, máme vás rády," napsala Geri Haliwellová.

Victoria Beckhamová ale měla také další důvod k radosti. Zařadili ji mezi devět nejlepších britských návrhářů, jako jsou Alexander McQueen, Vivienne Westwoodová, Christopher Kane, Burberry, Erdem, Jonathan Saunders, Stephen Jones a Paul Smith. V rámci programu se v šatech od Beckhamové předvedla modelka Georgia May Jaggerová.

Po skončení ceremoniálu ale Victoria, na rozdíl od svých kolegyň, neslavila až do rána. Čtveřice zpěvaček Spice Girls skončila na party s Liamem Gallagherem ze skupiny Oasis, přestože se obě kapely v 90. letech neměly zrovna v lásce.