Victoria Beckhamová a Halle Berry

Victoria Beckhamová a Halle Berry | foto: koláž iDNES.cz

Beckhamová má nový účes ve stylu bondgirl Halle Berry

  • 98
Loni se objevila Victoria Beckhamová s platinovou blond a patkou dlouhou až za ucho. Takřka po celém světě pak kadeřníci dámám posedlým trendy nestříhali nic jiného. Teď ale zpěvačka tvrdí, že ji vlasy ve tváři štvaly a potřebovala je odstranit.

Manželka známého fotbalisty Davida Beckhama se nechala ostříhat stejně jako Halle Berryová v bondovce Dnes neumírej. Rošťácký účes prý miluje, přestože dal vyniknout jejímu výraznému pršáku.

Victoria Beckhamová s novým účesem na přehlídce Marka Jacobse, společnost jí dělala Jennifer Lopezová
Victoria Beckhamová s novým účesem na přehlídce Marka Jacobse, společnost jí dělala Jennifer Lopezová. 

"Cítila jsem, že je čas na skutečnou změnu. Chtěla jsem stáhnout vlasy dozadu z obličeje a vždycky se mi moc líbil nápad mít na hlavě rošťácký sestřih. Strávila jsem docela dlouhou dobu sledováním velkých módních střihů devadesátých let a rozhodla se pro salon Garren, jsou pro ty střihy opravdovým mistrem, společně jsme vytvořili novou interpretaci takové vizáže. Miluji to!" cituje Beckhamovou britský list Mirror.

Beckhamová se tentokrát svěřila do rukou vyhlášeného newyorského salonu Garren sídlícího na Páté Avenue v hotelu Sherry Netherland.

"Bylo jasné, že jsme museli přijít s krátkým střihem a vytvořit novou vizáž, která zdůrazní její krásu, její úžasnou osobnost a tělo," tvrdil Thom Priano, prezident salonu Garren, listu New York Daily News.

Líbí se vám nový účes Beckhamové?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 pátek 26. září 2008. Anketa je uzavřena.

ano
ano 1346
ne
ne 414