James Brolin a Barbra Streisandová při rozhovoru pro CBS Sunday Morning

James Brolin a Barbra Streisandová při rozhovoru pro CBS Sunday Morning | foto: Profimedia.cz

Tři roky jsem byl bez sexu, popsal Brolin randění se Streisandovou

  • 19
Herec James Brolin (83) popsal náročný začátek vztahu s herečkou Barbrou Streisandovou (81). Tři roky byl bez sexu a o ruku ji musel žádat třikrát.

„Musela jsem si ho pořádně vyzkoušet, aspoň tři roky,“ vysvětlila Barbra Streisandová v rozhovoru pro CBS Sunday Morning, proč donutila Brolina, aby ji žádal o ruku třikrát.

„A já byl doslova, tohle je šílené slovo, v celibátu po tři roky a říkal jsem si: Kdo tohle potřebuje?“ doplnil Brolin.

Tajemstvím šťastného manželství je terapie, říká manžel Barbry Streisandové

„To bys neměl říkat,“ okřikla ho při rozhovoru Streisandová a vysvětlila, že byl předtím dvakrát ženatý a ona jednou vdaná a báli se, aby se nevrhli znovu do vztahu odsouzeného k záhubě.

Rozhodli se tedy mít sex až po svatbě. „Po třech letech to musela být pekelná noc,“ řekl moderátor. „Divoká,“ přitakal Brolin.

Se Streisandovou nedávno oslavili 25. výročí svatby. Brolin k tomu napsal manželce dojemný vzkaz. „Domov není místo, je to osoba. Poznáš, že je pro tebe někdo ten pravý, když s ním chceš být pořád. A až odejdu, až nakonec odejdu, budu tě milovat,“ stojí v dopise.

Herečka se rozhodla definitivně ukončit svou uměleckou kariéru a užívat si s manželem spokojeného důchodu. Posledním počinem je vydání knihy pamětí s názvem My Name Is Barbra.