Pozadí Demi Moore

Pozadí Demi Moore | foto: Profimedia.cz

Ashton Kutcher vystavil pozadí své manželky Demi Moore

  • 38
Polonahé fotografie herečky Demi Moore už obletěly celý virtuální svět. Tentokrát však ne zásluhou všudypřítomných fotografů, o rozruch se postaral její současný partner Ashton Kutcher, který snímek vystavil na svém profilu na Twitter.com.

Populární komediální herec zde publikoval soukromý snímek, na kterém je Demi vyfocená zezadu a v předklonu a na sobě má pouze bílé kalhotky. Aby Kutcher předešel všem spekulacím o tom, komu doopravdy sexy zadeček patří, tak fotografii radši okomentoval. "Pst, neříkejte to ženě," napsal herec do popisku.

Ashton Kutcher a Demi Moore
Ashton Kutcher a Demi Moore

Herečka si ale manželovu škodolibost nenechala líbit a hned na provokující snímky reagovala na svém vlastním profilu. "To je takový zmetek - a já mu zatím žehlila oblek," prohlásila Demi Moore, kterou Kutcher zachytil v jejich koupelně, údajně při žehlení.

Pár se zrovna chystal na svatbu Demiina exmanžela Bruce Willise, který si v Karibiku bral svoji přítelkyni Emmu Hemingovou. - čtěte Willis se podruhé oženil, na svatbu pozval i exmanželku Demi Moore

Jednatřicetiletý Ashton Kutcher se zřejmě na svoji o patnáct let starší manželku stále nemůže vynadívat. Brzy totiž na svoji stránku připsal další komentář. "Dívám se na svoji ženu, jak žehlí můj oblek a na sobě má jen bikiny. Miluju Boha," neskrýval své nadšení z hereččiných křivek Kutcher.