Ashley Juddová v  lednu a březnu

Ashley Juddová v lednu a březnu | foto: Profimedia.cz

Juddová odmítla spekulace o plastice, za oteklý obličej může chřipka

  • 19
Herečka Ashley Juddová vyvolala vlnu spekulací, když se objevila v kanadské talk show s výrazně oteklým obličejem. Ihned se začalo mluvit o nepovedené plastické operaci. Mluvčí herečky ale tvrdí, že je to vedlejší účinek na léky proti infekci a chřipce, které prodělala.

Třiačtyřicetiletá Ashley Juddová byla vždy známá svým přirozeně krásným vzhledem. Když se ale objevila v televizi s obličejem nateklým jako balón, přisoudili to zahraniční novináři přehnané plastické operaci, při níž si herečky nechají dát výplň do obličeje, čímž se jim vypnou vrásky.

Zářnými příklady celebrit, které mají tukové implantáty ve tvářích, jsou podle deníku Daily Mail Madonna nebo Kylie Minogue.

Ashley Juddová v kanadské televizní show, po níž se zvedla vlna spekulací o plastické operaci.

Mluvčí zpěvačky ale plastickou operaci popřela. "Ashley prošla těžkou infekcí a chřipkou. Kvůli tomu brala silné léky," vysvětlila Cara Tripicchiová. "Nemá plastiku, výplň ani nic podobného. Ashley je přirozeně krásná čtyřicátnice."

Ashley Juddová hraje už od začátku 90. let v televizi i ve filmu. Objevila se třeba ve filmech Sběratel polibků, Dvojí obvinění nebo Animální přitažlivost. Nyní účinkuje v televizním seriálu Pohřešovaný a na DVD je od března k dostání film Můj přítel delfín, kde hraje opět s Morganem Freemanem.