Anne Heche

Anne Heche | foto: Profimedia.cz

Nezbylo nic, jen velký smutek. Syn Anne Heche zanechal dojemný vzkaz

  • 17
Na zprávu o úmrtí oblíbené herečky Anne Heche (53), která se proslavila rolemi v seriálech Ally McBealová a 6 dní, 7 nocí, reagovala řada slavných osobností; s jednou z nejdojemnějších vzpomínek se pak podělila i její nejbližší rodina.

„Já a můj bratr Atlas jsme přišli o maminku. Po šesti dnech neuvěřitelného citového otřesu jsem tu zůstal s hlubokým nepopsatelným smutkem. Doufám jen, že moje maminka už necítí žádnou bolest a začíná svou cestu za poznáním toho, čemu říkám věčná svoboda,“ uvedl pro časopis People hereččin starší syn Homer Laffoon (20).

„Během těchto šesti dnů mi tisíce přátel a fanoušků otevřely svá srdce. Jsem vděčný za jejich lásku, stejně jako za podporu mého otce Coleyho a nevlastní matky Alexi, kteří mi v tomto období zůstávají oporou,“ pokračoval Homer. „Odpočívej v pokoji, mami. Miluji tě.“

#luckiestmom @tupperatlas @homerheche

9. května 2022 v 5:50, příspěvek archivován: 13. srpna 2022 v 15:26

Kondolence zanechala i řada hereččiných kolegů včetně moderátorky Ellen DeGeneresové, s níž Heche tvořila pár v letech 1997–2000. „Dnes je smutný den. Posílám Anniným dětem, rodině a přátelům všechnu svou lásku,“ napsala na Twitter moderátorka.

Anne Heche v pátek utrpěla mozkovou smrt po nehodě, při níž autem narazila do dvoupodlažní budovy v Los Angeles. Podle agentury AP ji lékaři stále udržují na přístrojích kvůli možnému darování orgánů.

Srdce Anne Heche stále bije. Lékaři vyhodnocují, zda může být dárkyní