Amanda Seyfriedová

Amanda Seyfriedová | foto: Profimedia.cz

Amanda Seyfriedová dostala k Valentýnu kopačky, sama je ale spokojená

  • 39
Hvězda muzikálu Mamma Mia! Amanda Seyfriedová tráví letošního Valentýna sama. Její vztah s realitním magnátem Justinem Huchelem skončil po pár týdnech. Zřejmě mu vadilo, že herečka preferuje randění bez sexu.

Letos se Seyfriedové v lásce příliš nedaří. Hned první týden tohoto roku ji opustil podnikatel Andrew Joblon, s nímž byla čtyři měsíce.

Pak se dala dohromady s Justinem Huchelem, ale jejich vztah skončil minulý týden. O vztah bez sexu totiž realitní makléř neměl zájem.

"Myslím, že randění může probíhat i bez sexu. Myslím, že je to tak velmi zábavné," řekla šestadvacetiletá herečka v rozhovoru pro časopis Glamour.

S rozchodem se vyrovnává velmi dobře. "Teď jsem šťastná v tom, že nemám kolem sebe žádné nahé tělo. Vyjma mých psů," prohlásila.

Amanda Seyfriedová a expřítel Andrew Joblon

Amanda Seyfriedová a expřítel Dominic Cooper

I když měla dosud jen krátkodobé vztahy, věří, že s příštím partnerem založí rodinu.

"Pořád přemýšlím o dětech. Mám pocit, že příští osoba, které se oddám a plně zavážu, bude muž, s nímž budu mít děti. To je můj šílený ženský mozek. Proto se nechci teď zavazovat," vysvětlila.

V rozhovoru navíc prozradila, že za svého posledního skutečného přítele považuje Dominica Coopera a dosud je jediný, s kým by chtěla mít děti.