Christina Aguilera se synem Maxem | foto: People

Aguilera ukázala syna Maxe, Richie prý péče o dcerku nebaví

  • 2
Christina Aguilera ukázala světu svého ani ne měsíčního syna Maxe Lirona. Fotografie se objevily v několika časopisech, kterým se sedmadvacetiletá zpěvačka svěřila, jak se svým manželem Jordanem Bratmanem prožívá rodičovství.

"Nemůžeme se na něj přestat dívat," řekla zpěvačka o synkovi, který se narodil 12. ledna. "Studujeme ho a on nás taky. Je to neuvěřitelná zkušenost a nádherný čas v našich životech," vyznala se platinová kráska.

Svěřila se také s tím, že mateřství dalo jejímu životu úplně novou hloubku, stejně jako utužilo vztah s manželem.

Aguilera porodila o den později než šestadvacetiletá Nicole Richie. Ta ale údajně zNicole Richie na otevření muzea současného umění (9.2. 2008) péče o dcerku Harlow stejně nadšená není. Proslýchá se, že se snaží co nejčastěji "uniknout", a pravdou je, že už pár týdnů od porodu začala obcházet společenské akce a večírky. Nechyběla na otevření nového muzea současného umění v Hollywoodu a o tři dny později na party při příležitosti udílení cen Grammy.

"(Harlow) je určitě maminčina holčička," řekl přitom časopisu People její přítel a otec miminka Joel Madden, který zpívá ve skupině Good Charlotte. "Právě teď potřebuje maminku, protože jediné, co dělá, je, že jí. Mám ale pocit, že jakmile začne mluvit, tak to bude tatínkova holčička," dodal.


Témata: Grammy Award